A nemzeti rockzenének van valamiféle köze a rasszizmushoz?
Figyelt kérdés
Nem így általában, hanem attól, hogy valaki nem rasszista, még lehet nemzeti rocker?2014. jún. 10. 18:31
1/8 anonim válasza:
Van párezer ilyen ember, a kettő nem zárja ki egymást, bár nem is feltétlenül jár együtt.
2/8 anonim válasza:
Hadd ne kelljen belemenni, hogy milyen csoport az, aki a nemzetiséget szándékosan keveri a rasszizmussal!
4/8 anonim válasza:
Egy hasonlatot engedj meg: Azért mert valaki szőke nő, még tudhat jól vezetné és lehet okos is.
5/8 anonim válasza:
Hogyha rasszista az, aki szereti a hazáját, és büszke a származására, akkor az...
De amúgy semmi...:D
6/8 anonim válasza:
Az vagy, ami lenni akarsz. Ha nemzetirocker akarsz lenni, anélkül hogy rasszista lennél, légy az. Van aki rasszista persze, és van aki nem az. De senki nem kötelez rá, hogy az legyél.
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet...én pl nagyon szeretem a Kárpátiát, Hungarica-t hallgatni, Kárpátiás pólóm is van, stb. Viszont nem vagyok rasszista. A hazaszeretet nem függ össze a rasszizmussal.
8/8 anonim válasza:
Én rasszista és nemzeti rocker is vagyok. Nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!