Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A nemzeti rockzenének van...

A nemzeti rockzenének van valamiféle köze a rasszizmushoz?

Figyelt kérdés
Nem így általában, hanem attól, hogy valaki nem rasszista, még lehet nemzeti rocker?

2014. jún. 10. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Van párezer ilyen ember, a kettő nem zárja ki egymást, bár nem is feltétlenül jár együtt.
2014. jún. 10. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Hadd ne kelljen belemenni, hogy milyen csoport az, aki a nemzetiséget szándékosan keveri a rasszizmussal!
2014. jún. 10. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?
2014. jún. 11. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy hasonlatot engedj meg: Azért mert valaki szőke nő, még tudhat jól vezetné és lehet okos is.
2014. jún. 11. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Hogyha rasszista az, aki szereti a hazáját, és büszke a származására, akkor az...

De amúgy semmi...:D

2014. jún. 12. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Az vagy, ami lenni akarsz. Ha nemzetirocker akarsz lenni, anélkül hogy rasszista lennél, légy az. Van aki rasszista persze, és van aki nem az. De senki nem kötelez rá, hogy az legyél.
2014. jún. 16. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet...én pl nagyon szeretem a Kárpátiát, Hungarica-t hallgatni, Kárpátiás pólóm is van, stb. Viszont nem vagyok rasszista. A hazaszeretet nem függ össze a rasszizmussal.
2014. jún. 22. 10:20
 8/8 anonim válasza:
Én rasszista és nemzeti rocker is vagyok. Nincs ebben semmi különös.
2017. aug. 9. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!