Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért gerjed a lemezjátszóm?

Miért gerjed a lemezjátszóm?

Figyelt kérdés
Van egy Tesla NZC 420-as lemezjátszóm. Nagyon király hangja van, viszont ha egy bizonyos szintnél feljebb tekerem a hangerőt illetve a számok között periodikusan búg. Nem mai darab már, viszont nem értek hozzá annyira. Mi lehet a probléma? Valaki tud linkelni oldalt ahol le vannak írva a bakelittel kapcsolatos dolgok? Előre is köszi a segítséget!

2014. jún. 10. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fejhallgatóval mi a helyzet? Lehet, hogy valami árnéykolási gubanc, vagy a futóműről szed föl zajt, sok minden lehet... :S
2014. júl. 7. 20:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Nincs fejhallgatóm.. de nem is tervezem, jól szól a hangfalakkal, csak hát néha zavaró a búgás.. Meg észrevettem hogy 45-ös fordulaton elkezd kattogni a futómű. És a hangszedő is kicsit kifelé tart, viszont nem mertem hozzányúlni az antiskatinghez sem, nem tudom hogy kell beállítani. Lehet elviszem majd egy szerelőhöz
2014. júl. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!