Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Frissíteni kéne a zenetáram...

Frissíteni kéne a zenetáram telefonon. Ötletek? :D

Figyelt kérdés

Egy kis irányadó, ami most van rajta: ACDC, Airbourne, Amon Amarth, Avenged Sevenfold, Ákos, Bad Religion, The Birthday Massacre, Ensiferum, GodSmack, Deadmau5, Fox Stevenson, Green Day, Hooligans, Ignite, Linkin Park, Metallica, Ossian, Paddy and the Rats, Rammstein, Rise Against, Road, Sabaton, Scooter, SOAD, Van Halen, Wisdom

Mint látjátok, legfőképp rock, metál, de van itt más is :D

szívesen elhallgatok mindent, ha megtetszik, ezeket is szeretem de már agyonhallgattam őket :D

2014. jún. 8. 16:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :D

sikerült leszednem pár albumot :D

2014. jún. 8. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:

30STM, Oasis, The Cranberries, Kansas, Faithless, Lana Del Rey, Ellie Goulding, The Pretty Reckless, Justin Timberlake, Kárpátia, Taylor Swift, Lorde, Coldplay, Madonna, Michael Jackson, M83, Foals, Paramore, Bastille, Andrew Rayel, Maroon5, Skrillex, Kiss, TI, Matt Lange, Black Sabbath...

Annyira nem vagyok otthon a régiekben (sem), ezek vannak az én listámon :D

2014. jún. 8. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:
2014. jún. 9. 00:20
 14/18 piriiiiii ***** válasza:

DEEEEP PURPLE, ha valaki nem mondta volna még!

https://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

2014. jún. 9. 01:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Ez az Eluveitie nagyon jó :D

köszönöm :D

2014. jún. 9. 10:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Én csak egaet mondok: AWS. Vannak magyar és andol számaik is és sztem jó, pörgős.
2014. jún. 9. 22:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Remélem nem akartad kitörölni a meglévő számaidat! Hidd el, ha eltelik egy kis (vagy több) idő, és újra hallgatod őket, nagyon jó nosztalgikus érzésed lesz, és nem érzed majd unalmasnak őket! :) Érdemes meghagyni a régi számokat, és melléjük letölteni az újakat!

Menj fel a Google Play "zenerészlegére", keresd meg a kedvenc előadóidat, alatta ki fog adni "hasonló előadók" cím alatt pár bandát/énekest, akik ugyanolyan/hasonló stílust képviselnek, mint amitre rákerestél. Nekem jó ötleteket szokott adni. Hallgasd meg valamennyit, hátha megtetszik egy előadó! :)

2014. jún. 13. 14:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Dehogy törlöm le :D Ezeket is szeretem csak kell valami új is, de innen kaptam jó pár ötletet, köszönöm!
2014. jún. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!