Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Frissíteni kéne a zenetáram...

Frissíteni kéne a zenetáram telefonon. Ötletek? :D

Figyelt kérdés

Egy kis irányadó, ami most van rajta: ACDC, Airbourne, Amon Amarth, Avenged Sevenfold, Ákos, Bad Religion, The Birthday Massacre, Ensiferum, GodSmack, Deadmau5, Fox Stevenson, Green Day, Hooligans, Ignite, Linkin Park, Metallica, Ossian, Paddy and the Rats, Rammstein, Rise Against, Road, Sabaton, Scooter, SOAD, Van Halen, Wisdom

Mint látjátok, legfőképp rock, metál, de van itt más is :D

szívesen elhallgatok mindent, ha megtetszik, ezeket is szeretem de már agyonhallgattam őket :D

2014. jún. 8. 16:52
1 2
 1/18 piriiiiii ***** válasza:
Pearl Jam, Pink Floyd, P.Mobil, Frank Zappa.
2014. jún. 8. 16:59
 2/18 anonim válasza:
2014. jún. 8. 17:12
 4/18 A kérdező kommentje:

Első: kicsit lassúak ezek nekem, mármint inkább a pörgősebb, zúzósabb kéne :D

Második: Tetszik :D

Harmadik: AZ első meg a harmadik nem az én stílusom, a Clean Banditet szeretem :D

2014. jún. 8. 17:42
 5/18 piriiiiii ***** válasza:
Hát akkor sajnos nem segíthetek, a metál sosem volt az én asztalom. Bár, ha szabad megjegyeznem, Ákos sem épp egy zúzós alkat. :D
2014. jún. 8. 17:54
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de az valahogy mégis jobban bejön :D

Meg nem is igazán rock :D

2014. jún. 8. 18:16
 7/18 anonim válasza:
AFC, 30STM, Alvin és a Mókusok (NEM a film! :D), Avril Lavigne, Bullet For My Valentine, Depresszió, Fall Out Boy, Good Charlotte, IdiotSide, Nickelback, Simple Plan, Sum 41, Leander (Szomorú vasárnap), Tankcsapda, The Red Jumpsuit Apparatus, Three Days Grace, Zanzibár :)
2014. jún. 8. 18:39
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 8. 18:52
 9/18 anonim ***** válasza:
2014. jún. 8. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!