Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Evanescence miert nem goth?

Az Evanescence miert nem goth?

Figyelt kérdés

Ugy eretem hogy egyesek szerint az masok szerint meg nem.

Most akkor mi van?

Nekem gothnak tunik es ismerek gothokat akik szeretik.

Csak NORMALIS valaszokat!!

2014. jún. 5. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is goth-féleség vagyok, de ha az eredeti goth zenéhez hasonlítjuk, kb. köze nincs hozzá, hála az égieknek. Azért hála, mert a régi goth zenétől nekem égnek áll a hajam, annyira nem szeretem, zenei téren inkább a metálmuzsika szerelmese vagyok.

Az Evanescence inkább gótikus metál, szerintem. De inkább metál, mint goth. Na, ezt jól megmondtam :D

Hallgass bele olyanokba, mint Sisters of Mercy, Bauhaus, Siouxsie & The Banshees, The Cure, és hallani fogod a különbséget - ezek régi goth bandák.

2014. jún. 5. 19:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Mindet ismerem de valamiert nem tetszik. Valahogy tul "vidam" vagy nem is tudom... jobban tetszenek a depressziosabb zenek.

Az Evanescence nekem is gothic metalnak tunik csak az nem ert el az agyamig hogy akkor miert nem goth?

2014. jún. 5. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azok, amiket felsoroltam, túl érfelvágósak, nekem pont azért nem tetszenek :D Nem feltétlenül a szöveg, hanem a hangszerelés olyan, hogy a hátamon feláll a szőr, brrrr... .__.

Az Evanescence metál, goth elemekkel... Szerintem, persze.

Az a baj, hogy nem tudom megfogalmazni azt, hogy miért nem sorolnám a goth zenék közé. Én csak hallom a zene egészén a különbséget, ezért nem mondanám annak.

Mint ahogy a Nightwish. A régi Nightwish, Tarja-val (az új összeállást is szeretem, de Anette-tel más lett az egész), az sem goth zene, hanem opera-metál.

2014. jún. 5. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem meg pont ez tetszik.:)

A kulonbseget en is hallom nem ezzel van a gond, csak annyi hogy nekem mindig ezt a bandat mondtak hogy ez goth. Megszerettem oket es amikor egyeb goth bandakat kerestem, csak a felsoroltakat talaltam és furcsa volt hogy egyaltalan nem hasonlit.

2014. jún. 7. 10:47
 5/7 anonim válasza:
2014. jún. 14. 12:14
 6/7 anonim válasza:
2014. jún. 14. 13:16
 7/7 anonim válasza:
Ugy gondolom hogy az evanscence zeneileg eltérő a gothoktól, szövege és hangzása miatt. viszont stílusilag és külsőből goth banda. http://www.youtube.com/watch?v=xik-y0xlpZ0 a Cure leg gothosabb zenéje. én úgy gondolom. az E. szerintem a goth új, modernabb formájának is nevezhessük. - Goth lány -
2014. júl. 11. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!