Akik szerint az avenged "deathbat" logója olyan egyedi, na most mit szóltok? :D
A képet egyébként én csináltam :D
(akármilyen vicces is nem az, hogy egy mai bandának annyi kreativitása sincs, hogy saját logót tervezzen)
A this means war egy rohattjó szám,ezt meg ne halljam mégegyszer:D
Akinek nem tetszik az A7X,hallgasson Biebert,vagy amit csak akar,de ne fikázza.
1. Ha ennyi bandának ugyanolyan szerinted, mint amennyit a képen megmutattál, akkor mégis mi a bajod? Sok banda használ hasonlót (nem mintha ugyanolyanok lennének, hiszen mind különböző. Ha te ezt nem látod, akkor tudok egy jó optikust, ha gondolod...)
2. Szerintem egy szánalmas troll vagy, csak mosolyogni tudok rajtad.
Tipikus skatulyázó offenzív iniciatíva ama hitvány cél érdekében, mely szerint "Csesszük föl ennek a király bandának fanjait."
Annyit kívánok tiszta szívemből, hogy ezt egy Sevenfold koncert közepén mondogasd a bakancsosoknak.
Amúgy meg, egyszer Barack Obama azt mondta: "Fuck you!" Ez pont ide illik, i think.
A logo...az alapelképzelések ugyanolyanok, ez igaz, de mindegyik képen, mindegyik logón mások az arányok, a színek, némelyiken villanik egy - egy ördögszarv, némelyiken nem...Overkill azt hiszi A7X pont tőlük lopta és, hogy ők találták ki ezt a szárnyas koponyát. Holott ez a jelkép már azelőtt is létezett, mielőtt az Overkill tagok már megszülettek!
Aztán ott van a This Means War...Gondoljátok, hogyha itt az A7X részéről vmi disznóság történt volna, akkor a Metallica csak ülne még mindig ölbe tett kezekkel, szótlanul? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!