2/7 anonim válasza:
kb az összes Metallica nóta a fekete album előtt egyedi.A bodomos srácok is nagyon kreatívak és ügyesek
3/7 anonim válasza:
Darren Hayes - How To Bulild A Time Machine
tetszeni igazából nem nagyon tetszik, de nem szokványos, az tuti.
4/7 anonim válasza:
vagy ha ultra egyedi dalszöveget akarsz akkor tessék :D
5/7 sándorjános válasza:
Utolsó XD nagyon király dal ez :DDD
A Vágtázó Halottkémek valóban egy nagyon egyedi együttes, nagyon szeretem őket, de csak, hogy mást is ajánljak:
https://www.youtube.com/watch?v=KttQ67ESf8M
Főként a szájjal felvett dolgok miatt, az előadó azon túl elég egyedi stílussal van megáldva, de ez a szám még tőle is különös.
6/7 anonim válasza:
Michael Jackson -Beat it
itt ebben nagyon keverednek a stílusok, és kva jó!!!!:)
7/7 anonim válasza:
Eric Church San Destino Rising trilógiája több mint fura, főleg ahhoz képest amit eddig alkotott. Elvileg a zene a lényeg, de valójában mintha aláfestő zene lenne a videókhoz, amiket ha megfelelő sorrendben nézünk olyan, mintha egy film lenne. Önmagában egyik sem értelmezhető, sőt a három együtt sem, hanem még együtt kell nézni az új lemezen lévő dalokhoz készült vidikkel és akkor kezd összeállni a történet. Szóval ez valami komplex alkotás akar lenni, én megmondom őszintén elég földhözragadt emberke vagyok uh hetek óta ízlelgetem, de még mindig nem tudom hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!