Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik ilyen sokan...

Miért szeretik ilyen sokan ezt a Michael Jackson-t? Olvasd el a lentit is!

Figyelt kérdés
Sokan szeretik, de miért? A hanjga vagy a jó zenéi miatt?? Mert hallom hogy sokan szerwetik... Felmerült már bennem többször ez a kérdés, de most úgy döntöttem meg is kérdezem.
2009. dec. 31. 13:10
1 2
 11/15 Thurston ***** válasza:
25%
A harmadik válaszoló mellesleg nagyon naív, és úgy érzem többet foglalkozik a külsőségekkel, mint kéne. EMellett meg gyanítom csak popzenét hallgat. (Abból következtetek erre, hogy szerinte egyedi az enéje.)
2010. jan. 2. 12:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó és azelőtt (tom hogy ugyanaz!) Igazad van, sztem nem nagy jelentőségű az a dzskeszen de mindenki döntse el maga... (!) Nem vagyok odáig sem a metal rock-ért sem a mulatósért, sem a popcorn zenéért vagy mi a francért, amit írtatok, de kösz utolsó hogy megvédtél. =)
2010. jan. 2. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Most már csak azért szeretik olyan sokan mert meghalt. Én személyem szerint nagyon szeretem a zenéjét, de nem vetem meg a rockot stb. zenéket se. De én utálok róla beszélni, mert rögtön jönnek a belebolondult rajongók és a h*lye nigger csoportok és nem lehet normálisan elmondani a véleményeket. A rajongók mindig azt mondják egy szent stb. Az ellen csoport pedig azzal jön, hogy minek műtette magát? stb. dumájukkal.

Nekem ez a véleményem. De kihangsúlyoznám, hogy én szeretem a dalait, de azért tisztán látok.

2010. jan. 2. 16:06
 14/15 Yvett.Jackson ***** válasza:
Mert egy ZSENI!Mindenben tehetséges volt amihez csak hozzáfogott!!És írtó szexi volt!és ő volt a legjobb ember a világon:(
2010. júl. 18. 23:15
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

1. Iszonyat jó (volt) a hangja

2. Jó humorézéke (volt)

3. Színészi tehetsége se semmi (volt)

4. Helyes (volt)

5.Jószívű (volt)

6. ÉS A LEGNAGYSZERŰBB EMBER MOST IS!!!

R.I.P. MJ <3

2011. márc. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!