Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik ilyen sokan...

Miért szeretik ilyen sokan ezt a Michael Jackson-t? Olvasd el a lentit is!

Figyelt kérdés
Sokan szeretik, de miért? A hanjga vagy a jó zenéi miatt?? Mert hallom hogy sokan szerwetik... Felmerült már bennem többször ez a kérdés, de most úgy döntöttem meg is kérdezem.
2009. dec. 31. 13:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Azért mert hihetetenül jó hangja van:) És jó ember volt, a gyermekmolesztálási ügyei meg mind kitaláltak, és szegényt ez tette tönkre. Nagyon nagyon szeretem:) Olvasd el az önéletrajzi könyvét, nagyon sok mindent meg lehet tudni:) 17/L Jah és nem EZT A Michael Jackson, hanem Michael Jackson-t. Amúgy igen, a hangja, meg a jó zenéje miatt is szeretem, meg mint ember is imádom:)
2009. dec. 31. 13:20
 2/15 anonim válasza:
36%
Ez jó hülye kérdés.Hogy lehet ilyet kérdezni, hogy nem lehet érteni, h miért jó a zenéje?Hát neked nincs hallásod? kíváncsi vagyok milyen zenét szeretsz!Fogadom vagy hard rock-ot vagy mulatóst!
2009. dec. 31. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Légyszives hallgass meg tole egy számot, teljesen mindegy, hogy melyiket. Eloszor figyelj a szovegre, ha kell olvasd el magyarul is (majd belinkelem), aztán hallgasd meg a számot, és érezni fogod a hangjában, hogy valóban átéli. A legtobb szovege szeretetrol, a fold megváltoztatásáról szól, mert látja a hibákat és ki is meri mondani, hogy mit gondol. Lázad az eroszak, utálat stb. ellen. Ezt a lázadást fogod érezni a hangjában is!

A zenéje amúgy is egyedi, ha nem érted, hogy mirol szól.

De nem csak a zenéje miatt szeretik!

Nagyon-nagyon jó ember volt, talán jobb ember még nem is élt ezen a világon és nem is fog-ezzel egyutt érzékeny is. Mindenkin segített, akin csak tudott, szerette a gyerekeket és támogatta az alapítványokat, szivesen találkozott veluk igaziból is, mert nagyon sok gyermeknek ez volt az álma! Mindenkit szeretett, vagyis szeretett volna, ha az emberek hagyták volna magukat. Michael gyerek volt, egész életében, borzasztó nagy szeretetigénnyel.. De akármilyen nagy muvész volt, meg akárhogy is szerették a rajongói és akármennyire is kitárta a lelkét, nem értette meg ot senki!! És tudod miért nem? Mert Michael kulonleges, Michael az egyetlen!! Belole soha, de SOHA nem lesz másik!

A stílusa szintén érzékeny és egyedi, úgy oltozkodott mint senki más, stb, stb...

Hát ezért szeretik Michael Jacksont, mert o Michael Jackson, egy fogalom, a király, vagy inkább a kis herceg, ahogy a barátai mondták.. és még millió dolog miatt..

Mert Michaelt nem lehet nem szeretni!

O tényleg kiérdemelte a csillogást, a sikert, a sztárságot, nem úgy mint egyesek (nem írok neveket, nem akarom oket Michaellel egy szovegben említeni)!!

2009. dec. 31. 13:32
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
kedves második én igen "hard rockot" és metál zenét hallgatok , ez meg is látszik rajtam, de azért mindig is meghallgattam Michael Jacksont is a zenéje miatt...
2009. dec. 31. 13:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt a link: [link]
2009. dec. 31. 13:33
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

1. Én nem szerettem sosem jackot

2. Zeneileg engem nem érdekel

3. Nem kéne leszólni azokat, akik nem szeretik,vagy más a stílusuk, pl. a hard rockot vagy a metált

5. Mert különben korlátol beszűkült hülyék maradtok

6. Azért ugye nem kötelező szeretni? Vagy ugye nem jár érde hóhérbárd?

2009. dec. 31. 14:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Mostmár értem, elnézést azoktól akik szemében hülye voltam meg minden hogy nem értettem. Egyébként zeneileg független vagyok csak az érdkelt meg nem hagyott nyugondi, hogy szegény 4 hónapja meghalt vagy 5 de vagy 3 hónapig arról szólt a híradó hogy májköl így májköl úgy na mindegy köszönöm!
2009. dec. 31. 14:48
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Barátnőm a hangja meg a számi ritmusi végett van érte odaig meg azért mert egy csomó embernek adakozott. (én nem osztom a véleményét)
2009. dec. 31. 17:53
 9/15 Thurston ***** válasza:
0%
Zeneileg és szövegileg is tök sablonos (nyilván, hiszen ő volt maga a popzene), így engem nem igazán tud lekötni. Én a művészíbb, mélyebb zenéket kedvelem, de ettől függetlenül a könnyed szórakoztatást nyújtó zenék világában ő volt az abszolút király úgy vélem.
2010. jan. 2. 12:21
 10/15 Thurston ***** válasza:
Mellesleg jó lenne, ha rajongók nem próbálnák ilyen vadállatm ódjára védeni, és mindenki hülyének beállítani, aki nem szereti, mert eszméletlen gáz. ÁLtalános alsóban még esetleg elfogadott az ilyesmi.
2010. jan. 2. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!