Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet megtanulni...

Hogyan lehet megtanulni gitározni? Mik a tanulás részletei?

Figyelt kérdés
Lehetséges egyedül megtanulni, internetes oktatóvideókból? Ha igen, melyik oldalak jók erre igazán? Mennyiben tud segíteni egy tanár? Mennyire kell belemenni a technikai hátterébe a gitárnak és a zenének (különböző húrfajták, stb)? Miben más az elektromos gitár és az akkusztikus gitár? Kb napi mennyi idő gyakorlás szükséges a haladáshoz és kb. mennyi idő után lehet viszonylag jól gitározni? Nulláról indulok, van egy akkusztikus gitár a szobámban, amivel évek óta szemezek.

2014. máj. 30. 10:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Elkezdtem gyakorolni a 4 ujjas játékot, de van egy olyan kis gondom, hogy a 2-3-4-es ujjam folyton beleakad az alattuk lévő húrokba, így fojtják a hangot, vagy épp megszólaltatják ,amikor nem kéne. Ezért arra rászoktam, hogy egészen behajlítom az ujjaimat, amikor épp nem használom őket, így viszont nem tudom elég gyorsan elérni a húrokat, hogy ritmusosan tudjak játszani.

Egyszerű gyakorlás kérdése, hogy megszokjam a mozdulatot az összes ujjammal, és akkor nem fognak összeakadni, vagy alapból rossz a technikám?

2014. aug. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!