Van olyan közöttetek, aki szereti az alábbi zenei műfajok valamelyikét: swing, dixieland, ragtime, rhythm and blues, zydeco, boogie woogie, klasszikus rock, retro rock, pszichedelikus rock, art rock, rock and roll, funk, soul, musical, country?
Figyelt kérdés
Megjegyzem, hogy a gépzenét és a popot nagyon utálom, soha nem jártam discoba.2009. dec. 30. 22:21
1/11 anonim válasza:
rhythm and blues-t nagyon szeretem.
3/11 anonim válasza:
Előző vagyok, csak felmerült egy kérdés... A rhythm and blues alatt ki mit ért? Pl. kérdező és első válaszoló...? Rhythm and blues témában nem vagyok jártas, de van egy olyan érzésem, hogy a régi rhythm and blues-nak hangzásra nem sok köze van a mai rhythm and blues-hoz (r'n'b) amit annyira nyomnak mindenhol.
4/11 anonim válasza:
Hát a swinget, a dixielandet, nem szeretem. De a rhythm and blues, funk, soul, country, rock, rock and roll a kedvenceim. És nem ismerek belőle jó pár műfajt. Ez van! Ha valaki szereti azokat a műfajokat amiket felsorolt a kérdező, ajánlom figyelmetekbebe a The Bluesberry Bandet. Nagyon profik!
www.bluesberry.hu
5/11 anonim válasza:
Imádom a pszichedelikus rockot!
6/11 anonim válasza:
Én mostanában kaptam rá a ragtime zenére, éjjel-nappal Scott Joplint hallgatok! :) 25/L
8/11 Bianka<33 válasza:
rock
de még szeretem a nu-, és alternatív metált is. Meg a simát is :)+ a punk
9/11 anonim válasza:
A rhythm and blues, klasszikus rock, retro rock, pszichedelikus rock, rock and roll, funk, soul nálam alap, ezek a legnagyobb kedvenceim közt vannak (rajongok a régebbi muzsikákért - leginkább a 60, 70-es évekből, a későbbi New Wave zeneáradatból is vannak ám gyöngyszemek amik bejönnek - mai mainstream vackokat nagyon ritkán hallgatok, ezektől még az alkotó kedvem is megjön :D). 24/L
10/11 anonim válasza:
"ezektől még az alkotó kedvem is megjön"
= főleg a régebbi zenéktől /ezt elfelejtettem kitenni az előző mondatba/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!