Szerintetek Eminem jobb vagy Shady?
Eminem The Real Slim Shady
rocker vagyok (nem brutális bőrszerkós fajta)
Imádom kisgyerekkorom óta
mindkét stílusába megfog valami
az új stílusba a rockosabb kemény refrének,az értelmesebb szövegek pl. Berzerk, Survival, Legacy...
a régebbi stílusába az egész zene nagyon fülbemászó,dallamos,vicces klipek,komolytalan stílus pl. the real slim shady, we made you, whitout me, just lose it...
Eminem 10ből tízes rapper, NAGYON NAGYON IMÁDOM, kiskorom óta hallgatom, őstehetség!! Bár a régi Eminem volt a csúcs, a mostani énjéről csak azért nem alkotok véleményt, mert úgy vagyok vele, hogy vagy jót vagy semmit.
A kérdésedre elég nehéz választ adni, hiszen Em pont ezért színes egyéniség, mert sokféle zenét tud gyártani, sokféle módon tud viselkedni. A Shady-s időszaka volt a kedvencem (The Real Slim Shady, Without Me, Just Lose It).
Emellett nagyon kedveltem a véleményéről és az életéről szóló zenéit is (The Way I Am, Lose Yourself, Marshall Mathers ..stb), a lányának írt számait (Hailie's song, When I'm gone, Mockingbird) és furcsa de ezek a beteg dalai is tetszettek, mint pl a "Kim" című szám, ami egy csöppet morbid, de annyira jól adja elő, teljesen átjönnek az érzelmek, meg a düh amit akkor érez.
A mai "Eminem" nekem csalódás, a mostani számait egyáltalán nem hallgatom, a "Not afraid" óta. Ez volt az utolsó zenéje amivel engem megfogott, amik ezek után következtek az én füleimnek, túl sablonosak, és egy kaptafa zenék, a többi pop hulladékkal. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!