Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy a rap most...

Miért van az, hogy a rap most éli világát?

Figyelt kérdés

Ma már a fiataloknak - meg merem kockáztatni - 2/3-a rapper/rap zenét hallgat. Egyre többen Mc-k, vagyis próbálkozik mindenki saját karriert építeni a rap szakmában. 20 éves vagyok, nem olyan idős, de amikor fiatalabb voltam nem volt még ennyi rapper, nem volt ennyi magyar mc sem.

Akárkivel beszélgetni kezdek, mindenki rap zenét hallgat. Utána jön a dubstep/disco/pop és csak utána a rock/metal/punk.

Másnak is feltűnt már ez?

2014. máj. 28. 21:12
1 2
 11/13 frank1997ize ***** válasza:
Akkor ti nem is ismeritek a Snowgoons-t,vagy a KRS ONE-t vagy az Onyxt vagy a Wu Tang Clant.Na tessék a Hip Hop él.
2016. jún. 29. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:

cimbi, akiket felsoroltál azok közül egyik se mai gyerek a snowgoonst leszámítva

KRS One a 80-as évek második felében kezdte ahogy az Onyx is a 80-as évek végén, a Wu tang pedig a 90-es évek elején úgyhogy szerintem abban megegyezhetünk abban hogy nem a 2010-es években vannak a csúcson.

Egyedül a Snowgoons az ami valamikor a 2000 körül kezdett el tevékenykedni és az utóbbi 10 évben forrott ki, de össze se hasonlítható a többi névvel akiket felsoroltál

2016. jún. 30. 18:01
 13/13 anonim ***** válasza:

'90- es évek: Ekkor élte virágkorát a rap, bár ha engem kérdezel, sosem volt zene, csak az nevezhető annak, ami a nagy hadarás alatt megy. Utálom a rapet, nagyon a mai kor gyermeke vagyok, bár én csak úgy jellemezném magamat, hogy ,,lány a múltból'', ami az ízlésemet illeti. A '70- es, '80- as, '90- es (bár igen, ekkor volt aranykora, nem a rapre gondolok, bár még az is minőségesebb volt akkoriban) években tudták, mi az a zene (pl.: Tina Turner- örök kedvenc-, Whitney Houston, Michael Jackson, stb.). Mai világban nemhogy a rap, még az úgynevezett igazi zene is minőségtelen (van azért kivétel, például Sia), de ma ez kell. Igen, mondom ezt 12 évesen. Az is teljesítmény.

12/L

2016. jún. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!