Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meg szeretném ismerni a Star...

Meg szeretném ismerni a Star Trek világát. Hol kezdjem? Film, sorozat?

Figyelt kérdés
A legújabb két epizódot láttam (2009, 2013), továbbá imádom az Agymenőket, ahol ötpercenként kapunk utalást a Star Trekre. Az eredeti sorozattal kezdjem?

2013. jún. 6. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
a két utolsó epizód csak jogilag star trek... egy igazi star trekkes szerint az egy fos. akinek meg tetszett, az szerint az eredeti star trek unalmas...amúgy, ajánlom a star trek voyagerrel... de nekem pl a kedvenceim a kirk kapitányos nagyfilmek... természetesen nem ez a két szar, hanem az igaziak... érdekesség képpen említem a kán haragja című 82-es epizódot... de ne feledd, ezek régi filmek, és nem olyan akció dús, meg pörgős... ráadásul itt nincsenek nokia smartphone-ok, meg dögös csajok, borotvált mellkasú jóképű csávók.
2013. jún. 6. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Itt megtalálod az összes sorozatot és filmet. Én azt javaslom, hogy kezd el időrendi sorrendben, az a legegyszerűbb. Nekem az eredeti sorozat a kedvencem, de a DS9 és a Voyager is jó.

De ha nem akarsz nekiállni sorozatot nézni, akkor pedig nézd végig a régi filmeket (a Khan haragja tényleg az egyik legjobb, a mostani "Khan-ocska" a közelébe sem ér).

Végezetül én is megerősíteném, hogy az 2 új részből ne indulj ki, közük csak annyi van a régiekhez, hogy a szereplők nevei ugyanazok, és a címe Star Trek. Szóval nem biztos, hogy ha ezek tetszettek, akkor a régi is tetszeni fog.

De hajrá, állj csak neki, szerintem mire végigérsz a régiekkel, elfelejted a két új részt. :)

2013. jún. 6. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is idorendi sorrendben kezd. Es velemenyem szerint az eredeti sorozat a legjobb. Akkor is ha nehol eleg 'erdekes', pl. az epic battle egy alien meg a kapitany kozott, eleg gagyi, de amikor eredetileg futott a sorozat, akkor nem sokan neztek, nem volt se nezettseg, se eleg penz. utana 3 szezon utan vege lett es az ujra lejatszasokbol a tv-ben lett nepszeru..
2013. jún. 7. 15:48
 4/9 Ian Catman ***** válasza:
100%
Természetesen az elkészülési (és nem a dramaturgia szerinti, csillagidő stb. szerinti) sorban kell nézni, nagyon furcsa lesz Kirk a hatvanas évekből, de ez KÖTELEZŐ. különben sosem leszel igazi "TREKKIE"
2013. jún. 7. 17:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A TOS-t el is kezdtem nézni, minden ismerősöm hurrogott, hogy utálni fogom a látvány miatt, de mégis mit gondolnak? Nem iPaden nőttem fel, hanem fekete-fehér tévén. :)
2013. jún. 7. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Időrendi sorrend:

Star Trek - Enterprise (igaz legkésőbb készült, de ez áll a történet szálak elején): Lesznek dolgok amit majd csak a későbbi Star Trek sorozatok/filmek után értesz meg pl.: 2. évad fele a kiBorgok ami a VIII. film folytatása

Star Trek - Az eredeti sorozat

Star Trek - 1-6. film

Star Trek - Az új nemzedék

Star Trek Deep Space Nine 1-2. évad: Ez párhuzamosan fut a TNG 6-7. évadával (egyik mellék szereplő át is kerül ide állandó szereplőként)

Star Trek - Voyager 1. évad : párhuzamosan fut a DSN 3. évadával

Star Trek 7. Nemzedékek

Star Trek - Deep Space Nine 4-5. évad 1. fele: Megint egy szereplő kerül át a TNG-ből

Star Trek VIII. Kapcsolatfelvétel

Star Trek - Deep Space Nine 5-7. évad

Star Trek - Voyager 6-7. évad (persze az előző évadok is párhuzamosan futnak a DSN-nel a 3. évadtól)

Star Trek - 9-10.

Tudom nehéz megérteni, nekem is egy évembe telt.

2013. jún. 24. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:

A Ster trek idörendi sorrendje:

1.Enterprise

2.Discovery

3.ST(2009), Sötétségben, Mindenen túl

4.T.O.S.

5.Rajzfilmsorozat

6.1-7. Mozifilm

7.TNG

8.8-9 Mozifilm, DS9

9.Voyager

2020. febr. 20. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem a T.O.S. a kedvencem
2020. febr. 20. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam végig, de a T.O.S.- ban van néhány rész amit hogyha nem látsz nem érted, még az előző sorozatok néhány részét sem, és a 8. mozifilm még nagyon fontos
2020. febr. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!