Vki nem tudná felrakni az Unfabulous 1. ,2. vagy 3. évadját?
Figyelt kérdés
Vagy legalább el tudnátok küldeni linket ahol meg tudnom nézni felirattal v. szinkronnal?
A jetix-en már rég nincs a nickelodeonon sem ráadásul annyira nem értek angolul h. megvegyem 32$-ért
2013. jún. 5. 20:55
1/8 anonim válasza:
Probaltad mar az ncore-n megnezni?
Vagy nezzd meg a the 1st-on onnan letudod tolteni!
2/8 A kérdező kommentje:
az ncore-on nincs fent sajna pedig mindenhogy néztem (tökéletlenek tökéretlenek unfabulous) az 1st az mi csak így simán 1st vagy egy rövidírés?
2013. jún. 6. 14:40
3/8 A kérdező kommentje:
asszem megvan de hogy regeljek oda nincs meghívóm és gondolom máshogy nem lehet!
2013. jún. 6. 14:42
4/8 Krisipoke válasza:
1st = "first", vagyis "első".
Itt fent van amúgy az egész, de sajnos csak angolul... bár talán a semminél ez is jobb.
5/8 A kérdező kommentje:
thx online-hoz nem lehet véletlen feliratot rakni?
2013. jún. 7. 11:11
6/8 A kérdező kommentje:
egybként te megnézted mert nem találok 1 linket se: "Sorry, there are no links available for this episode."
2013. jún. 7. 11:17
7/8 Krisipoke válasza:
Tényleg, bocsi, észre sem vettem...
Amúgy nem, tudtommal online-hoz nem lehet feliratot tenni, de vannak olyan online cuccok, amin már alapból van felirat.
8/8 A kérdező kommentje:
banyek de azért nem adom fel... mondjuk az angol tudásom elég gyér ezért is kértem legalább felirattal... azért remélem még válaszol vki
2013. jún. 7. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!