Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vki nem tudná felrakni az...

Vki nem tudná felrakni az Unfabulous 1. ,2. vagy 3. évadját?

Figyelt kérdés

Vagy legalább el tudnátok küldeni linket ahol meg tudnom nézni felirattal v. szinkronnal?

A jetix-en már rég nincs a nickelodeonon sem ráadásul annyira nem értek angolul h. megvegyem 32$-ért

2013. jún. 5. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Probaltad mar az ncore-n megnezni?

Vagy nezzd meg a the 1st-on onnan letudod tolteni!

2013. jún. 6. 13:47
 2/8 A kérdező kommentje:
az ncore-on nincs fent sajna pedig mindenhogy néztem (tökéletlenek tökéretlenek unfabulous) az 1st az mi csak így simán 1st vagy egy rövidírés?
2013. jún. 6. 14:40
 3/8 A kérdező kommentje:
asszem megvan de hogy regeljek oda nincs meghívóm és gondolom máshogy nem lehet!
2013. jún. 6. 14:42
 4/8 Krisipoke ***** válasza:

1st = "first", vagyis "első".

[link]

Itt fent van amúgy az egész, de sajnos csak angolul... bár talán a semminél ez is jobb.

2013. jún. 6. 20:30
 5/8 A kérdező kommentje:
thx online-hoz nem lehet véletlen feliratot rakni?
2013. jún. 7. 11:11
 6/8 A kérdező kommentje:
egybként te megnézted mert nem találok 1 linket se: "Sorry, there are no links available for this episode."
2013. jún. 7. 11:17
 7/8 Krisipoke ***** válasza:

Tényleg, bocsi, észre sem vettem...

Amúgy nem, tudtommal online-hoz nem lehet feliratot tenni, de vannak olyan online cuccok, amin már alapból van felirat.

2013. jún. 7. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:
banyek de azért nem adom fel... mondjuk az angol tudásom elég gyér ezért is kértem legalább felirattal... azért remélem még válaszol vki
2013. jún. 7. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!