Mi szükséges ahhoz, hogy megtanuljak gitározni?
ha gyorsan akarsz megtanulni gitározni, akkor magántanárt ajánlok, de előre mondom, hogy azok elég drágák (én fél évig jártam magántanárhoz egy barátnőmmel, úgy volt fejenként 2000/óra) nála kb. 1-1,5 év alatt megtanulsz gitározni. de ha nem sietteted annyira a dolgot, akkor menj el csoportba gitározni, az sokkal olcsóbb és szórakoztatóbb is, mint egyedül gitározgatni, és legalább megtanulsz más emberekkel együtt zenélni
a csoportnak még az az előnye, hogy el tudtok menni fellépni, és az valami iszonyat jó érzés, amikor kiállsz az emberek elé zenélni :)
csoportban nyilván lassabban haladunk, és a tanár nem tud mindenkire teljesen odafigyelni, ez a rossz oldala, de ha szorgalmas vagy, és sokat gyakorolsz akkor akár 1 év után megtudsz tanulni olyan dalokat, amiket már te választottál ki
én is kb 1,5 éve gitároztam, amikor találtam pár egyszerűbb dalt, amit megtudtam tanulni magamtól, azóta meg persze jöhetnek már a nehezebbek is :)
de te döntöd el, hogy neked melyik a kényelmesebb, jó gitározást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!