Milyen gitár alkalmas arra, hogy megtanuljak gitározni?
Figyelt kérdés
Értem itt a márkát méretet stb!
Akusztikus,western gitárt szeretnék venni.
2013. júl. 22. 00:42
3/8 anonim válasza:
A méret tanulás szempontjából majdnem mindegy (kivéve, ha nagyon kicsi a kezed), a márka meg főleg attól függ, mennyi pénzed van rá.
4/8 juhasz94 válasza:
Hát tanulónak én nagyon javaslom a Cort termékeit, ezeket már kapni 30ezertől és árukhoz képest nagyon jók, vagy pedig ha szánsz rá kicsit többet, akkor a Fendernek is vannak realítve olcsó (50-70ért már biztos) elektroakusztikus gitárjai, amik már kifejezetten jó hangszerek (nekem is ilyen van, nagyon szeretem). De nézz körül és azt válaszd amelyik NEKED tetszik :D
6/8 anonim válasza:
mi a legkönnyebb akusztikuson? Ha metált akarna tanulni, akkor nem akusztikuson lenne legkönnyebb például..:)
7/8 anonim válasza:
Elektromos gitáron egyébként is könnyebb a játék
8/8 anonim válasza:
Hát én azon tanultam, csak azért írtam. nem kel lerohanni az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!