Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fishing on Orfűről tapasztalatok?

Fishing on Orfűről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most megyek először, érdekelne, ki hogyan élte meg :) Valamint pár kérdés: piát lehet-e bevinni, a fesztiválon ital/étel árak, mennyire kell vigyázni a cuccokra, sátorba minden nyugodt szívvel ott hagyható-e.

Esetleg, ha valami még fontos lehet és megosztanátok..:)

2014. máj. 18. 13:48
 1/2 anonim válasza:

én nagyon szeretem, a helyszín tökéletes de ha voltál már orfűn tudod hogy miről beszélek :) piát hivatalosan nem lehet bevinni de ha érdekel írhatok pár tippet hogyan tudsz becsempészni piát.

tavaly 400 ft volt egy sör (ha jól emlékszem), a borok decije 150 körül. nagyon laza társaság gyűlik össze, nagyon könnyű ismerkedni, én már 5. éve járok és nem nagyon hallottam lopásról, persze felelősséget nem vállalok és sajnos itt is megesik még ha ritkán is. viszont vannak csomagmegőrző helyek ami igazán értékes szerintem biztonságosabb oda betenni a sátor helyett.

ha van még egyéb kérdés szívesen válaszolok :)

2014. máj. 20. 18:58
 2/2 A kérdező kommentje:
írtam már üzenetet, de még nem kaptam választ! :( :)
2014. máj. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!