Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyesek miért nem vágják le a...

Egyesek miért nem vágják le a gitáron a hangolókulcsok után kilógó húrokat?

Figyelt kérdés
Igénytelenül néz ki és idétlen. Az meg nem indok, hogy ha elszakad akkor még fel lehet használni újra. Egyrészt azt maximum satus gitárokon lehetne, másrészt meg mivel már egyszer fel volt tekerve a húr a hangolókulcsra, már lesz benne egy olyan feszület ami kb méginkább megrövidíti a húr élettartamát és a hangja is rosszabb lesz. tehát rohadt bosszantó, hogy ha egy hirdetésben is ezt látom. Ilyenkor inkább el is kerülöm azt a hangszert, mert az a tulajdonosáról és a tartásáról árulkodik.

2014. máj. 14. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van aki lusta, van aki szerint vagányul néz ki.

Mikor még kamasz voltam, én is sokszor meghagytam.

Nem kell emiatt mindjárt nagyon messzemenő következtetést levonni az illetőről, bár néha lehet benne igazság.

2014. máj. 14. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg az "kellemes" élmény volt, amikor hanyagul tettem le a gitáromat, ami kezdett eldőlni. Az esést megakadályozandó utána kaptam, és a fejen a 2-3 elmetszett húrvégre sikerült rámarkolnom.
2014. máj. 15. 09:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igénytelen..-.- Valaki meghagyja, valaki nem, én sem szoktam levágni,bár nem hagyom lógni mindenfelé, visszafűzöm a kulcsok felé. Nincs ebben semmi hanyagság, nem vonható le semmilyen következtetés, szóval ne haragudj de hülyeséget írsz. (Illetve nem hülyeség, csak hülyeséget gondolsz valakiről)
2014. máj. 15. 12:33
 4/13 A kérdező kommentje:

2 - hát igen, HANYAGUL tetted le a gitárodat!

3 - ha visszafűzöd az még oké. de ha nincs visszafűzve az szerinted nem igénytelen?

2014. máj. 15. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha leszakad jó citerára.
2014. máj. 15. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem igénytelen. :)
2014. máj. 16. 02:35
 7/13 anonim ***** válasza:
OFF: Véleményem szerint, aki soha nem tette le hanyagul a hangszerét az, vagy olyan nagy sztár, hogy hozzák viszik utána a hangszerét, vagy olyan személy, aki nem használja a hangszerét.
2014. máj. 16. 08:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát ezzel semmi baj nincs egyáltalán szerintem.

Viszont ha nem keménytokod van és úgy rakod be a tokba hogy össze vissza áll,kilyukasztatja a tokot.

2014. máj. 17. 10:56
 9/13 A kérdező kommentje:
7: ér annyit a hangszerem, hogy ne dobáljam. és hidd el napi szinten használom.
2014. máj. 17. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Én se vágom le mindig. A puha tokomat se lyukasztotta még ki. Az a gitr, ami tönkremegy pár borulástól, annyit is ér...
2014. máj. 18. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!