Miért emlegetik egyesek úgy a Carbonfoolst, h új stílus?
Szimplán énekel a pali, háttérben megy egy laza dob, kis elektronika meg gitár.
U2, Muse meg a többi ilyen ugyan ez.
Egyébként szeretem őket, szal nem leszólni akarom őket.
Hát igen, ha így vesszük akkor új.
Egyébként nem csak a zene, a klippjeik is nagyon eredetiek.
Egyedül az énekessel nem vagyok kibékülve, elég nagyképű gyerek.
Legalábbis nekem az jön le róla.
Tévedsz. Elég régóta járunk a barátommal koncertekre, már azelőtt is, mielőtt elkezdte volna játszani a klippjeiket a Viva. Szinte minden alkalommal volt alkalmunk Balázzsal dumálni, aki simán beül a rajongókkal (nem csak nőkkel) egy sörre a koncert után, eldumálgat, elhülyül.
Amit tudok róla mondani, az az, hogy igényes. Lenézi a gáz, mű dolgokat és abszolút természetesség híve. Talán ezért tűnhet kicsit nagyképűnek, mikor mondjuk egy kommersz dologgal kapcsolatban kérdezgetik. Simán feljön a színpadra egy agyonmosott pólóban, meg baseball sapkában és lesz*rja, hogy ki mit gondol. Teljesen a belső szépség híve, a legtöbb emberrel, akikkel Carbon rajongók vagyunk, mind ezt tapasztaltuk. Érdemes vele beszélgetni, jó ember.
Pont ez az, hogy rendkívül intelligens és ezáltal ő is "más" de csakis pozitív értelemben! szerintem rendkívüli személyiség és fantasztikus ember, és pont ez a titka a zenekarnak, (egyébként a kedvenceim) mert értékeket képviselnek és igényesek, nem az a tömegbutító zene, mint pl Pitbull vagy ilyenek. Színvonal!! ez a kulcsszó. és egyediek. de igazából nem lehet szavakkal leírni, egyszerűen akinek tetszik, az rajongóvá válik, akinek meg nem, az hallgassa nyugodtan pitbullt..
A Carbonfools az Carbonfools. stílus.
én eddig szinte minden budapesti koncertjükön ott voltam.. és szeretem őket. ez a pszichedelik/space rock, amit játszanak nagyon bejövős..és elvontak. +a szövegeik is nagyonjók. az már más kérdés, hogy sajnos ahogy bővül a rajongói körük, ők is egyre populárisabbak lesznek
balázst ismerem.. forma, nagy szoknyapecér, de nem lepődnék meg azon sem, ha már popsiba tették volna (esetleg ő mást:D), egyébként igen..nagyképű, de jól is néz ki,..tudja magáról és belátja, hogy ilyen..ennyi
amúgy az egyik gitárost is ismerem, a lényeg a lényeg.. ők mint emberek, nagy különlegesek és eredetiek, külön-külön véve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!