Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért emlegetik egyesek úgy a...

Miért emlegetik egyesek úgy a Carbonfoolst, h új stílus?

Figyelt kérdés

Szimplán énekel a pali, háttérben megy egy laza dob, kis elektronika meg gitár.

U2, Muse meg a többi ilyen ugyan ez.

Egyébként szeretem őket, szal nem leszólni akarom őket.

2012. okt. 29. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de tény, hogy hülyeség. Abban mondjuk van valami, hogy itthon új stílus. Ha megnézed nincs olyan magyar előadó, aki ilyen hangzású zenét tol. Az már más kérdés, hogy ők is angolul énekelnek.... Én is bírom őket, elég igényes alternatív zenekar, de semmi különös. A hangszerekben egyáltalán nem kiemelkedőek, az elektronikus elemeket viszont nagyon jól használják fel.
2012. okt. 29. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha így vesszük akkor új.

Egyébként nem csak a zene, a klippjeik is nagyon eredetiek.

Egyedül az énekessel nem vagyok kibékülve, elég nagyképű gyerek.

Legalábbis nekem az jön le róla.

2012. okt. 29. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Tévedsz. Elég régóta járunk a barátommal koncertekre, már azelőtt is, mielőtt elkezdte volna játszani a klippjeiket a Viva. Szinte minden alkalommal volt alkalmunk Balázzsal dumálni, aki simán beül a rajongókkal (nem csak nőkkel) egy sörre a koncert után, eldumálgat, elhülyül.

Amit tudok róla mondani, az az, hogy igényes. Lenézi a gáz, mű dolgokat és abszolút természetesség híve. Talán ezért tűnhet kicsit nagyképűnek, mikor mondjuk egy kommersz dologgal kapcsolatban kérdezgetik. Simán feljön a színpadra egy agyonmosott pólóban, meg baseball sapkában és lesz*rja, hogy ki mit gondol. Teljesen a belső szépség híve, a legtöbb emberrel, akikkel Carbon rajongók vagyunk, mind ezt tapasztaltuk. Érdemes vele beszélgetni, jó ember.

2012. nov. 3. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem első benyomásra egy dzsigolónak/machónak tűnt, felszínesnek, nem túl intelligensnek. Bár felépített magának egy karriert, sok pénzt keresett, de ettől még nem vagyok biztos benne, hogy valami igazán értékeset tett le az asztalra. Ő maga azt nyilatkozta egyszer, hogy szereti az intelligens embereket, mert ők olyan mások. Ezek szerint ő nem az?
2013. jan. 7. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont ez az, hogy rendkívül intelligens és ezáltal ő is "más" de csakis pozitív értelemben! szerintem rendkívüli személyiség és fantasztikus ember, és pont ez a titka a zenekarnak, (egyébként a kedvenceim) mert értékeket képviselnek és igényesek, nem az a tömegbutító zene, mint pl Pitbull vagy ilyenek. Színvonal!! ez a kulcsszó. és egyediek. de igazából nem lehet szavakkal leírni, egyszerűen akinek tetszik, az rajongóvá válik, akinek meg nem, az hallgassa nyugodtan pitbullt..

A Carbonfools az Carbonfools. stílus.

2013. febr. 9. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is Balázs fantasztikus ember, de nem azért, mert rajongom érte, vagy jó pasinak tartom, igazából megjegyeztem, hogy helyes srác, de miután voltam pár koncertjükön és kicsit megismertem, rájöttem, hogy ez az ember forma. De a csapat többi tagjai is. Egyszerűen mások, igényesek, művészek.
2013. febr. 9. 18:42
 7/7 anonim válasza:

én eddig szinte minden budapesti koncertjükön ott voltam.. és szeretem őket. ez a pszichedelik/space rock, amit játszanak nagyon bejövős..és elvontak. +a szövegeik is nagyonjók. az már más kérdés, hogy sajnos ahogy bővül a rajongói körük, ők is egyre populárisabbak lesznek

balázst ismerem.. forma, nagy szoknyapecér, de nem lepődnék meg azon sem, ha már popsiba tették volna (esetleg ő mást:D), egyébként igen..nagyképű, de jól is néz ki,..tudja magáról és belátja, hogy ilyen..ennyi

amúgy az egyik gitárost is ismerem, a lényeg a lényeg.. ők mint emberek, nagy különlegesek és eredetiek, külön-külön véve:)

2013. febr. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!