Mexikói Fender Standard Telecaster vélemény?
Csak akkor tudom kipróbálni ha megrendelem egy üzletbe,de akkor meg is kell vennem! Valaki akinek van, vagy aki próbált már ilyen gitárt, légyszi segítsetek!
Köszi :D
Értelmes válasz volt. Miért kéne megvenned? :DD
Senki nem kötelezhet rá.
Mégis, konkrétan mit akarsz tudni?
Ott a Google, több száz review-t találsz vele a témában. Sokkal több információt nyújt, mint itt a magyar GYIK-on gyakran teljesen semmitmondó és téves írások.
Egyébként ez egy rossz magyar szokás, hogy a boltok azt mondják, "nincs raktáron, de csak akkor rendeljük meg, ha megveszed".
Ez vásárlói szempontból teljes mértékben elfogadhatatlan. Kérdezd meg tőlük: akarják-e, hogy vásárolj náluk, vagy menj máshová? Neked semmi közöd ahhoz, hogy ők miért nem tartják raktáron és ha berendelnek egyet, az az ő kockázatuk, hogy esetleg nem veszed meg mégse és egy ideig a nyakukon marad. Nyilván ezt a kockázatot akarják rád tolni. Nagyon nem vevőbarát hozzáállás.
Ugyanakkor persze őket is meg lehet érteni. A magyar hangszerboltok nagy része meglehetősen minimális forrásokkal rendelkezik, így próbálják alacsony szinten tartani a készletet, hogy ne álljon benne sokáig a pénz, és mivel a magyar vásárlók leginkább a 20e-60e Ft közti nagyongagyi-elfogadható kezdő kategóriában vásárolnak csak, ezekből mernek többet tartani. Egy minőségibb, drágább hangszer már nehezebben megy el.
Ettől függetlenül nem kötelezhetnek a megvételére, ha csak írásban alá nem írtad és le nem foglalóztad.
Legfeljebb dühösek lesznek rád.
Értem, ezzel tisztában vagyok :D
Azért köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!