Milyen véleményetek van az Ibanez SR405 típusú basszusgitárról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 23:35
1/4 Thurston válasza:
Az Ibanez gitárok nem képviselik al egjobb ár/érték arányt... Inkább nézz körül a Cortok között. Bár nem tudom, hogy nekik van-e öthúros bőgőjük. Ha nincs, akkor ajánlom a Peavey Grinbass szériájának öthúros modelljét. AZt hiszem az is ebben az árkategóriában mozog, és kábé ezerszer jobb.
2/4 A kérdező kommentje:
kösz a tippet, majd átnézem a kínálatukat
2009. dec. 28. 00:03
3/4 anonim válasza:
Már hogyne lennének 5 húros Cort bőgők. Még 6 húrosak is vannak az Artisan szériában.
4/4 anonim válasza:
A Cortokról azt hallottam, hogy ugyan a hangjuk jó, és olcsóak is, de szar anyagból készülnek, és rosszak az illesztések. Meséltek nekem olyat is, hogy levált a nyakról a fogólap, ami azért elég gáz, még ha egyszeri esetről is van szó.
Lehet, hogy érdemes vele próbálkozni, de nem egy megbízható márka... bár személyes tapasztalatom nincs.
Én is egy Ibanezen gondolkodok, most írom ki a kérdést éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!