Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok az eurovíziós...

Mit gondoltok az eurovíziós osztrák győztesről? Megérdemelte?

Figyelt kérdés
A személyes véleményem az, hogy bunda volt az elfogadás jegyében. ennyi.
2014. máj. 11. 00:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik az eredmény. Hollandiának kellett volna nyernie.

Hasonlítsuk össze Emmelie-vel, a tavalyi győztessel. Nagyságrendekkel jobb volt az a dal, mint ez. Az tényleg megérdemelten nyert, mert különleges volt, és nem volt túlcsicsázva, meg nem díváskodott, hanem csak énekelt a maga egyszerű és aranyos módján, ez az idei meg már túl sok volt, az a szakáll a hosszú hajjal és sminkkel nekem túl sok, túl extravagáns, nem is tudtam figyelni a dalra, valahogy nekem nem jött át ez a tolerancia dolog, nem éreztem azt, hogy jogosan nyert ő. Nem éreztem azt, amit Emmelie győzelménél tavaly, amikor már majdnem sírtam, annyira örültem neki. Én csak egy szakállas nőt láttam, aki nevetségessé tette a transzvesztitákat.

Minden esetre Andrásnak szívből gratulálok. A dala szuper, jól elő is adta, és az 5. hely csúcs! Nagyon örültem neki!

2014. máj. 11. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemelte meg. Voltak nála sokkal jobbak is. Nekem semmi bajom a melegekkel, de amit ez a nem is tudom mit mondjak.. szakállas agonizált, lihegett, játszotta a "jaj istenem mindjárt elájulok" viselkedését, nálam itt ásta el magát.

Ha nő akar lenni, rendben! De viselkedjen úgy mint egy nő, és ne lihegje túl. Ha szakállas akar lenni rendben, de akkor legyen férfi!

Én egyszerű zenehallgatóként nem tudtam értékelni sem az előadását, sem a zenéjét, mert először csak nevettem, hogy szakállas nőként szerepel, majd ledöbbentem, hogy szakállas nő nyer...

A férjem mondott egy jót:

- Drágám, már 1 hónapja nyaggatsz, hogy figyelek el a fővárosi nagycirkuszba. Minek neked cirkusz amikor itt is láthatod a világ csodáját?? Szakállas nőt????

Milyen igaza van. Az eurovíziós dalfesztivál nem más mint egy nagy cirkusz, ami körítve van némi politikai csatározással...

Mi jöhet még??

Jövőre az fog nyerni aki a színpadon meghág egy birkát éneklés közben?? Vagy egy nekrofil aki egy halottal duettezik??

2014. máj. 11. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
javítok: vigyelek el.
2014. máj. 11. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Megvan a 2015-ös eurovíziós győztes is.:)

[link]

2014. máj. 11. 18:13
 15/15 A kérdező kommentje:
nekünk is ilyet kell küldeni amúgy... az osztrákok tudták mi a siker kulcsa xD
2014. máj. 11. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!