Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok az eurovíziós...

Mit gondoltok az eurovíziós osztrák győztesről? Megérdemelte?

Figyelt kérdés
A személyes véleményem az, hogy bunda volt az elfogadás jegyében. ennyi.
2014. máj. 11. 00:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy jó hangja van, és jó szám is.

Magáról az emberről pedig az a véleményem, hogy elfogadó vagyok én meg minden, de ha valaki férfinek születik, de nő akar lenni, akkor utána ne növesszen már szakállat..

2014. máj. 11. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Voltak nála jobbak is, de hát már régen nem tisztességes az eurovíziós verseny. Erősen beleszól a politika is. Lásd, hogy most is állandóan kifütyülték az oroszokat.
2014. máj. 11. 00:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ha teljesen elfogulatlanul vagyok, és Kállayt figyelembe se veszem, akkor is voltak ennél a számnál sokkal jobbak.

A szakáll pedig érthetetlen, és elfogadhatatlan. Mit bánom én, ha nő akar lenni, hát legyen, de utána ne provokáljon a szakállal, magasztos elveket hangoztatva.

A tolerancia jegyében győzött, sajnálatos, hogy a gyermekbántalmazás háttérbe szorult.

2014. máj. 11. 00:39
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Tény hogy meglepően jó hangja van, és szerintem a szakállával sincs baj, ha figyelembe vesszük hogy amióta énekesi pályán van, rajta van a szakáll, ez úgymond a védjegye, mint ByeAlexnek a szemüvege van a csöves sapija, még szép, hogy nem fog tőle megválni, ha ő emiatt vált híressé az országában.

Most olvasgatom facebookon is, hogy mi a véleménye a többi magyarnak és... az a vicc, hogy a nagy rapperes sztárok uszítják itt a tüzet, meg hát sok más mindenki, én pedig igazán nem értem miért. Nem volt a felsorakozott országok dalai közt jobb, Kállay is szépen teljesített, jó dallal indult, de mivel ebbe beleszól a politika is, ezért bele kell törődni hogy egyelőre előrébb nem juthatunk, az előttünk lévők közt meg szerintem tényleg az osztrák volt a legjobb.

2014. máj. 11. 00:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ízléstelen volt.
2014. máj. 11. 01:23
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Hollandok jobbak voltak. Az eredményhirdetés egy kabaré volt
2014. máj. 11. 01:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett, jó hangja van, avval pedig, hogy hogy néz ki, avval nem foglalkozom, ha Conchita- nak tetszik, akkor egézségére!
2014. máj. 11. 06:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom... egyetértek a kérdező véleményével, másrészről viszont nem nagyon érdekel,hogy ő most férfi, nő vagy egyéb más, de a dala és annak előadása sem volt egy győztes előadás. Svédeknek szurkoltam, de a szememben akkor is a Hollandok nyertek...
2014. máj. 11. 09:24
 9/15 A kérdező kommentje:
nekem az olasz nagyon tetszett, jó volt a zene is és a hölgy is szép volt :)
2014. máj. 11. 09:42
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Punci kolbász... ha lefordítjuk a nevét...
2014. máj. 11. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!