Mit gondoltok az eurovíziós osztrák győztesről? Megérdemelte?
Azt, hogy jó hangja van, és jó szám is.
Magáról az emberről pedig az a véleményem, hogy elfogadó vagyok én meg minden, de ha valaki férfinek születik, de nő akar lenni, akkor utána ne növesszen már szakállat..
Azt, hogy ha teljesen elfogulatlanul vagyok, és Kállayt figyelembe se veszem, akkor is voltak ennél a számnál sokkal jobbak.
A szakáll pedig érthetetlen, és elfogadhatatlan. Mit bánom én, ha nő akar lenni, hát legyen, de utána ne provokáljon a szakállal, magasztos elveket hangoztatva.
A tolerancia jegyében győzött, sajnálatos, hogy a gyermekbántalmazás háttérbe szorult.
Tény hogy meglepően jó hangja van, és szerintem a szakállával sincs baj, ha figyelembe vesszük hogy amióta énekesi pályán van, rajta van a szakáll, ez úgymond a védjegye, mint ByeAlexnek a szemüvege van a csöves sapija, még szép, hogy nem fog tőle megválni, ha ő emiatt vált híressé az országában.
Most olvasgatom facebookon is, hogy mi a véleménye a többi magyarnak és... az a vicc, hogy a nagy rapperes sztárok uszítják itt a tüzet, meg hát sok más mindenki, én pedig igazán nem értem miért. Nem volt a felsorakozott országok dalai közt jobb, Kállay is szépen teljesített, jó dallal indult, de mivel ebbe beleszól a politika is, ezért bele kell törődni hogy egyelőre előrébb nem juthatunk, az előttünk lévők közt meg szerintem tényleg az osztrák volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!