Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy kell "lejátszani" a...

Hogy kell "lejátszani" a Bittersweet Symphony refrénjét szintetizátoron?

Figyelt kérdés
Melyik hangokat nyomjam meg rajta,hogy a Bittersweet Symhphony refrénjének a dallama jöjjön ki belőle?Úgy értem,hogy ilyen betűvel,hogy CDEFGAH ezeket tudom rajta,de melyikeket nyomjam meg?Nem értek hozzá egyáltalán sajnos:S
2009. dec. 27. 16:19
 1/3 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=V_RAsvD8JHE&feature=related

itt van is róla videó,de nem tudom,miket nyomkod :S

2009. dec. 27. 16:26
 2/3 Thurston ***** válasza:
Youtube-on annyi tutorial van hozzá, mitn a szemét. Amit linkeltélk, az is elég érthető szerintem. Ha ebből nem tanulod meg, akkor szerintem el kéne felejteni a billentyűzést...
2009. dec. 27. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
de én nem akarok megtanulni játszani a szintetizátoron :D csak ezt az egy dalt akarom lejátszani,és arra lennék kíváncsi,hogy melyik billentyűket kell megnyomni (rá vannak írkálva,hogy melyik melyik) szóval csak a betűkre lennék kíváncsi így sorba,de nem találok ilyen "kottákat" sehogyse :S
2009. dec. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!