Marilyn Manson vagy Nine Inch Nails? Melyik tetszik jobban és miért?
Figyelt kérdés
Minden válasznak örülök, de első sorban azok véleményére vagyok kíváncsi aki mindkettő szereti.2009. dec. 27. 11:22
11/15 FFDP válasza:
Szerintem (de javítson ki ha tévedek) a 72%- os válaszoló úgy érti, hogy nem azért popzene, mert nem elég súlyos a gitárjátéka (amúgy nem is :D), hanem mondanivalóját tekintve. Mansont még a legkeményebb rajongói se vehetik komolyan. Ha valaki negyvenakárhány évesen azzal akar villogni, hogy "horogkeresztet borotváltam a csajom muffjába", mi mást vár? Ő se akarja, hogy komolyan vegyék. Ez neki csak üzlet és szórakozás.
12/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy "horogkeresztet borotváltam a csajom muffjába" nem a dalszövegeiben van benne:) Ráadásul lehet, hogy nem is igaz, de nem is nagyon érdekel, hogy mi a van a csaja muffjával:D
2010. márc. 24. 17:28
13/15 FFDP válasza:
Ő mondta és a szövegeket is ő írja. Innen jön a kapcsolat. Azért jöttem ezzel, mert látszik, hogy ez egy szánalmas próbálkozás, hogy újra magára vonja az emberek figyelmét miközben az utolsó 2 lemeze a legtöbb ember szerint borzadály volt. És ő maga is elismerte, hogy mindent csak a pénzért csinált, ezért nem művészet.
Ha már felhoztad a NIN - t, akkor (amellett, hogy Manson nagyon sokat nyúlt tőlük) tényleg valódi, őszinte művészet. És őket nem a pénz érdekli, hiszen akkor se a Fragile - t nem adták volna ki dupla lemezen és a The Slipet se rakták volna fel ingyen a netre.
15/15 anonim válasza:
NIN egyértelműen. Nem szeretem Manson-t többé (régen még szerettem) szerintem egy pózer lett, aki a botrányaival akarja magára terelni a figyelmet. Nem jobb, mint valami pop sztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!