Marilyn Manson vagy Nine Inch Nails? Melyik tetszik jobban és miért?
A NIN nekem megtestesíti mindazt ami művészet és zene. Hihetetlenül őszinte, energikus és szép :)
Mansont régen szerettem, meg az "alapgondolata" tetszett, de meglehetősen kommersz lett szerintem.
"Popzene? Ezt kifejtenéd részletesebben?"
Mit nem értessz. :D
Popzene. Szórkaoztató zene, különösebb művészi értékek, érzelmi mélység vagy zenei profizmus nélkül. Nem mondom, hogy ettől szar lesz, csak én a zenére inkább művészetként szeretek tekinteni, mint egy ilyen elhanyagolható dologként, ami megy a háttérben, hogy szórkaoztasson, de ha odafigyelek rá, akkor szánalmasan üres.
Marilyn Manson. Keményebb, metalosabb, látványosabb.
De azért elismerem Trent Reznor munkásságát.
22:32
Poén, hogy a Poker Face-t említetted, mert MM zenéje pont annyi értéket képvisel. Ha a szövegeit meg komolyan bíropd venni, akkor vagy 15 éves vagy, vagy zsellemileg visszamaradott. (Vagy csak egyzserűen nem láttál még olyat, aminek tényleg van mondanivlaója. Ez meg egyszerűen gáz.)
20:51-nek
Látszik nem ismered a szövegeit. A számok nagy részének igenis van mondanivalója és nem veszek mindent komolyan mint az idióta tiltakozók akik rohadt nagy sátánimádónak hiszik pár félreértelmezhető mondat miatt, a Dead To The World turnén történtek miatt vagy úgy általában a nagy büdös semmi miatt. És légyszíves ne nevezze senki a rock és metál zenéket popzenének mert ez nagyon irritál:)
Amúgy meg eltaláltad az életkoromat de nem vagyok "zsellemileg" visszamaradott;) Amúgy meg nem csak MM-et ismerem és tudom milyen az ha egy számnak van mondanivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!