Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a rap...

Mi a véleményetek a rap zenéről? Miért jó az, ha nem szólnak másról a szövegek kizárólag káromkodás van bennük? Vagy ez egyfajta düh, ami így jön ki belőletek?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én kedvelem a rap zenét,de csak a magyar rap zenét.Abból is a nyugisabb "nagy öregeket".Mr Busta,meg ilyenek szóba se jöhetnek. Az én kedvenceim: Sub Bass Monster,Animal Canniblas,FankaDeli.Hallgas meg tőlük egy-egy számot.Szerintem ők nagyon jók.
2015. júl. 14. 21:57
 12/12 anonim válasza:

Hogy Sub Bass Monster szavaival éljek "Ezt nem megmagyarázni kell csak vágni". Amúgy meg, ha egy kicsikét utánaolvasnál, kutakodnál rengeteg rap zenét találnál amik annyi mondanivalót közölnek és, ha a káromkodás nincs túlzásban akkor azért nem annyira nagy baj. Egy két csúnya szó elfér ez lehet akár egy figyelemfelkeltés. Ha persze csak az van a számban, hogy "Bitch nigga fuckig bitches" akkor az tényleg nem több, mint híg fos. De mint mondtam tessék utánanézni. Mellékelem az egyik személyes kedvencemet.

https://www.youtube.com/watch?v=IM8-9Sz7tvk

2015. nov. 6. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!