Melyik ez a szám tüttü tűrü tüttü tűrü tüttü tűrü tütü tűrü?
Figyelt kérdés
Egy nő énekli és a szövege valami ilyesmi "when i morning ... sunsine ... " és ütána ő énekli a fenti részt.2014. máj. 7. 19:23
21/30 anonim válasza:
Semennyiszer a szülőket is beleszámolva.
Kérlek nézz utána, hogy mi is az a szociopata.
Céljaim?
- család -> folyamatban, 4 éve élek együtt a barátnőmmel szeretetben.
- diploma -> teljesült, villamosmérnök lettem
- ház -> folyamatban, már most is jelentős megtakarításom van erre a célra, de még nem elég
- munkahely -> teljesült, jóval az átlagos felett keresek. A munkahely nyugis. Jó a munka, és a legnagyobb problémám, hogy a menzán nem főznek elég jól...
Sajnos igazad van, mert szinte az egész napomat a gép előtt töltöm, mivel programozok.
22/30 anonim válasza:
Jah, és majd elfelejtettem: tüttü tűrű tütű.
23/30 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=-26hsZqwveA szerintem :)
25/30 anonim válasza:
Te milyen gyökér vagy 59%-os :D De legalább jól beoltott a kérdező, fene a fennhéjázó, "diplomás vagyok, kifogástalan egzisztenciával" pofádat :D. K*csög elitista sznob, lenézel mindenkit, utálom az ilyet :D. Foglalkozz inkább a családoddal, apropó miért nem foglalkozol velük, ahogy leírtad, tkp a munka, az életed szervezése, és a család, plusz az egy-két hobbid ki kéne hogy tegye az egész életedet. Ehhez képest te itt írogatsz lenézően, az elefántcsonttoronyból a 14 éves kislánynak, aki egy 19 éves srác de sebaj, még szexista is vagy. Vagy lehet mégsem tökéletes az életed? Annyira rendben van minden, ezáltal annyira szürke és egyhangú az egész, hogy itt mégis itt kell valami szórakozást találnod magadnak? Sz*r lehet így élni :D. Tudom mit érezhetsz, megtettél mindent, teljesítetted a nagy álmot a tökéletes életről, család, feleség, jól menő állás, diploma, de valahogy mégse tökéletes, valahogy mégis beleszürkültél a hétköznapok és az egyszerű felső-középosztálybeli lét gondtalan-nyugodt-unalmas életminőségének a fojtogató mindennapjaiba. Remélem rendbe jön az életed, és találsz valamit ami igazán boldogít és amibe megtalálhatod önmagad... ne feledd rengetegen küzdenek azzal, amivel te is, az már egy lépés, hogy hangot adtál ennek a környezeted felé. Így jelzed tudat alatt, hogy baj van, boldogtalan vagy. Csak így tovább, és sose félj meglépni a következő lépést, csak így haladhatsz tovább az utadon, messze még a cél, de bármit képes vagy elérni, remélem ezt tudod ;), na pááá, jobbulást, puszi :).
26/30 anonim válasza:
Ugyn ezzel a tüttü tűrü szöveggel kerestem rá googlen a számra és kidobta ezt a kérdést ahol most megtaláltam. XD XD köszönöm. A rosszindulatú válazolók neg bekaphatják
27/30 Dirsctioner válasza:
Szerintem a süsüs vicces volt :(
28/30 anonim válasza:
Ez a kérdés fantasztikus volt. Úgy látom még jönnek a válaszok rá :D.
Azóta már volt esküvő és már a második gyerek van útban.
29/30 Dirsctioner válasza:
Mi a szarért kell az embereket mindig oltogatni meg mindig valakinek beszólni, hogy milyen hülye? Most 1, nem is ismered az illetőt (a kérdezőt) 2, ha nem tudod a választ nem kell rá semmit írni (ezt mondom én xd, csak már idegesítő hogy mindenki folyton csak bántja egymást). És tudom, hogy a kérdés még 2014-ben volt, de akkor is. Most mért kell ezt? 3, ilyen mondatokkal simán elronthatjátok az ember napját. Most ebben a kommentben semmi rosszindulat nincs, csak ezt mindenhol látom (a csesztetéseket) és már nagyon zavar. Szóval csak annyi, hogyha valaki nem tudja a választ és csak azért jött ide hogy le idiótázza a kérdezőt, az csak simán ne válaszoljon!
30/30 anonim válasza:
Ki a f**szt érdekel a rákos családod? 6 év alatt tudtál tartani egy esküvőt meg összeb*sztál két gyereket, gratulálok, amiből egy még fogyatékosan is születhet, téged elnézve :D A ház megvan legalább? Vagy kevés a fizu, te élet császára? Úgy bírom, ezeket a sikerhajhászokat a "sikeres életükkel", de persze valahogy anélkül sose tudnak vele megelégedni, hogy ne kürtöljék tele az érdektelen életükkel a köznyilvánosságot, ne mutogassák a külvilágnak :D. Az ilyen emberek általában látják, hogy mi okoz ANYAGI "sikert", mi a közgondolkodás szerint a "sikeres élet", van egy központi véleményvezér, hatalom, ami mondja, utasítja vagy plántálja belé az eszméit, hogy mire kell törekedni az életben, ő pedig kritikus gondolkodás és saját vélemény híján benyalja az egészet. Aztán az életed derekán, 50 évesen rájössz, hogy az egész életed elb*sztad, mert a döntéseid nem a sajátjaid voltak, nem a te szempontjaid alapján történtek. A tested satnya, a hajad hullik és jó eséllyel úgy 20 év múlva elvisz egy daganat vagy egy szívinfarktus. Persze most jön majd az, hogy nem ismerlek, nálad biztos pont nincs így. Igen, lehet nálad nincs így, csak én már láttam pár ilyet, és akiben ekkora viszketegség van, azzal kapcsolatban van egy erős sejtésem, hogy rá is pont ez jellemző :D. Szóval veheted segítségnek is, amit nem kell megköszönnöd, nagyvonalú vagyok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!