Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a szám tüttü tűrü...

Melyik ez a szám tüttü tűrü tüttü tűrü tüttü tűrü tütü tűrü?

Figyelt kérdés
Egy nő énekli és a szövege valami ilyesmi "when i morning ... sunsine ... " és ütána ő énekli a fenti részt.
2014. máj. 7. 19:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
egy lányt hallottam ezt a dallamot dúdolni és tudtam, hogy a zenét hallottam már régebben is csak korábban közömbös volt, de ahogy akkor visszaemlékeztem rájöttem, hogy szeretem ezt a számot. :D Persze kár volt az első alá egy kalap alá vennem és bocs csak az a gyerek eléggé kiakasztott.
2014. máj. 7. 21:06
 12/30 anonim ***** válasza:
:D
2014. máj. 7. 21:19
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Én csak ismételni tudom magamat:

"Ennyire IQ fighter nem lehetsz. Téged sem az eszedért szeretnek a szüleid."

Ha már te is, én is kíváncsi vagyok, hogy mi ennek a számnak a címe:

hmmm hmmm hmmm hmmm hmmm...

2014. máj. 7. 21:27
 14/30 A kérdező kommentje:
[link] talált öcsi? :)
2014. máj. 7. 21:54
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Feladom...

Hány éves lány vagy amúgy?

2014. máj. 7. 21:56
 16/30 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=iggA6dHDK5o rossz a link :( 19/f mar ismerkedunk?
2014. máj. 7. 21:57
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
A fogalmazásod, mint egy 14 éves lányé. A fenét csak próbálom meghatározni, hogy szánjalak, vagy nevessek rajtad.
2014. máj. 7. 22:06
 18/30 A kérdező kommentje:
jolvan huzz mar innen xd
2014. máj. 7. 23:12
 19/30 anonim ***** válasza:

Bocs, de olyan jó téged oltogatni főleg, hogy alapot is adsz az embernek.

Tüttürű

2014. máj. 7. 23:18
 20/30 A kérdező kommentje:

Téged eddig hányan vertek meg? (anyut és aput leszámítva)

Mert elég világos, hogy a kissebségi komplexusodat az oldalon névtelenül kiélt anonim provokációddal próbálod kompenzálni, de ezen kívül mi örömödet leled még az életben? Szomorú amikor egy gyerek szociopata jeleket produkál csupán figyelem- és/vagy szeretethiányából . Kíváncsi volnék a céljaidra az életben, de tudom hogy nincsenek mivel az ambíció hiánya nálad örökös probléma lesz, de azért törekedj nekem ellent mondani és ne csak az ellenkezés beszéljen belőled a saját érdekedben. Akármit fogsz írni erre, ketten tudjuk mi a helyzet veled és te is tudod, hogy az ilyen élet nem élet egész nap a gép előtt. Szerezz barátokat, mert ha én nem írnék vissza nem lenne egy beszélgetőpartnered se, és ami jól esik neked az ilyen eseteknél nem az, hogy valakit felhúztál, hanem hogy végre odafigyeltek rád és méltattak választ írni.

2014. máj. 7. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!