Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a jobb? Fender CD-60...

Melyik a jobb? Fender CD-60 vagy Epiphone DR-100?

Figyelt kérdés
Most ne csak olyanok írjanak,akik istenítik a Fender/Epiphone-t,hanem arra vagyok kíváncsi,hogy kinek milyen tapasztalatai vannak,és milyenek a fent említett gitárok.
2014. máj. 7. 15:19
 1/7 Roller66 válasza:
Sztem az epiphone jobb (én még eggyiket se hallottamugyhogy nem saját tapasztalat, csak az epiphoneról mindenki áradozik hogy milyen jó )
2014. máj. 7. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában vannak sokkal jobb hangszerek: Yamaha F310, Marris D220, LAG T66D, de a fent említett modelleket még egy jóval olcsóbb Tenson D10 is veri hangminőségben.
2014. máj. 9. 22:50
 3/7 gordonid válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy még mennyire aktuális, de nekem van egy fender cd-60-as gitárom és nagyon jó!! tök jó hangzás, minőség stb., tehát vérbeli fender. Az epiphone-ről nincs tapasztalatom, de a gyártónál sokkal jobb a fender. Hy még ektuális, bátran vedd meg a fender-t, MAGASAN VERI AZ ÁRKATEGÓRIÁT 50.000-ig. Néhányat még felette is elver. Remélem segítettem.

2014. aug. 30. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen ha valaki Isteniti az egyik hangszert miközben a másikat nem is látta...

Kezdjük az adatokkal:

Fender CD-60 Sunburst: akusztikus gitár: Dreadnought forma, Classic Design széria, rétegelt fenyő fedlap, rétegelt nato hát- és oldallap, nato nyak, menzúra: 25.3" (64.3 cm), rózsafa fogólap, pont berakás, króm szerelékek, rózsafa húrláb, Die-cast hangolókulcsok, fényes lakkozás

Epiphone DR-100 NA: akusztikus gitár: Dreadnought forma, fenyő fedlap, mahagóni hát- és oldallap, ragasztott mahagóni nyak, rózsafa fogólap, 20 érintő, menzúra: 25.5", pont berakás, rózsafa húrláb, Die-cast hangolókulcsok, króm szerelékek

A Fender nem más mint egy osszehajlitgatot lakkos fenyő...

Míg az epin mahagoniból van a nyaka,ami sokkal jobb.Az epinek hosszabb a menzurája, ami nálam Epiphone DR-100 NA: akusztikus gitár: Dreadnought forma, fenyő fedlap, mahagóni hát- és oldallap, ragasztott mahagóni nyak, rózsafa fogólap, 20 érintő, menzúra: 25.5", pont berakás, rózsafa húrláb, Die-cast hangolókulcsok, króm szerelékek

A Fender testében nincs nagy anyag,míg az epieben igen..

Az epinek nagyobb a menzuraja,ez nálam előny,a nyak mahagoni,még egy pont,és sokkal olcsóbb is,tehát egyértelmű...

A Fender csak azért ennyi,mert fender

2015. jan. 18. 07:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Elég régi kérdés, de amúgy az epit vettem meg :D Igencsak tetszik, csak nem tudom, hogy hogyan játszhatnék rajta úgy, hogy ne hallatszódjon mindig egy fémes mellékhang.
2015. jan. 18. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudom :-)

Jól dontöttel...

Írj priviben és beszélhetunj róla

2015. jan. 18. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

37%os.Hát nem vagyok benne biztos,hogy valami megalapozott az előítéleted.A hangszert ki kell próbálni.

Egyébként meg mindenképp lesz fémes csengése,ez a szép a fémhúros gitárok hangjában.

2015. jan. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!