Epiphone aj220sce vagy Fender cd60?
Sziasztok!
Kinéztem egy Epiphone 220sce gitárt, de a hangszerboltos lebeszélt róla. A Fender cd60-at javasolta. De nekem a Fenderek nem állnak kézre, nehezen fogom a húrokat, kényelmetlen a nyaka, még az Epi maga volt a tökély. (elég rövidek az ujjaim is sajna) Hallgassak az eladóra, vagy inkább magamra? Mi a véleményetek a két gitárról?
Mindenképpen magadra, legalábbis magyarországi bolti eladókra semmiképp.
"Két Epiphone AJ220sce t is kipróbáltam és mind a kettőnél berezgett a vastag E húr ha túl erősen pengettem ez normális ennél a tipusnál?"
Minden beállítás kérdése.
Nem, ebben az árkategóriában ott csak egy durva, nagyjábóli beállítást csinálnak a vadiúj gitáron.
Aztán becsomagolják, esetleg hónapokat pihen egy raktárban, majd Indonéziából/Kínából vagy más ázsiai országból elszállítják különböző módokon egy európai raktárba, ahonnan majd szintén több közvetítőn keresztül bekerül a boltba.
Ezalatt bőven történik vele annyi hőmérséklet/páratartalom változás, hogy az eredeti beállítást már rég elvesztette.
Úgyszintén a gyárilag rárakott húrok nagy része kuka.
Normál esetben egy ilyen gitáron azzal kezdi az ember, hogy kidobja a húrokat, vesz rá újakat majd beállítja a nyakat, ellenőrzi a bundokat, stb., illetve elviszi egy hangszerészhez, aki mindezt profin megcsinálja.
Nem tudom, mit vársz ennyi pénzért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!