Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed Mr. Bustáról?

Mi a véleményed Mr. Bustáról?

Figyelt kérdés
Ha lehet a korotokat és a nemeteket is írjátok le.
2014. máj. 6. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
Huszon öt leszek, de Bustát nem lehet elfelejteni. Jók a zenéje is. Nem tudom hogy mit nem szerettek benne? vajon ti miféle zenét tudtok hallgatni? Egyik rapper sem ért el annyi sikert mint Busta. :)
2014. máj. 29. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy rapper sőt utálom is a műfajt de Tupac nevét még én is ismerem :D Gondolom ha egy videóján van 25 millió nézettség azért csak többet ért el mint egy ilyen magyar senki :D
2014. máj. 31. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"vajon ti miféle zenét tudtok hallgatni?"

Hát ha neked Mr Busta az etalon, akkor életedbe nem hallottál normális zenét...

2014. máj. 31. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:

H¨šlyes¨Śg mindig azt hallgatni akinek nagyobb a n¨Śzetts¨Śge. 0‡7n nem csak bust¨˘t hallgatom,

hanem akik benne vannak az R.t.m be. :)

S0‹1t a 2 Arc is nagy kedvenc. :) Am. volt hogy hallgattam ilyen laza reppeket mint pl. fluor tomi meg az ilyen ny¨˘las reppeket, h¨˘nyinger0•0 hozt¨˘k r¨˘m, meg ilyen zen¨Śvel az utc¨˘ra sem merek ki menni. :D az r.t.m az jobb mert sok helyen hallottam m¨˘r. pl parkol¨Žba is sz¨Žlt egy aut¨Žban. meg sok m¨˘s helyen. M¨Şg bust¨˘t k0‹2rbe ¨˘lj¨˘k a rajong¨Žk, sokan m¨˘st pedig nem. :)

2014. máj. 31. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Hülyeség mindig azt hallgatni akinek nagyobb a nézettsége. Én nem csak bustát hallgatom,

hanem akik benne vannak az R.t.m be. :)

Sõt a 2 Arc is nagy kedvenc. :) Am. volt hogy hallgattam ilyen laza reppeket mint pl. fluor tomi meg az ilyen nyálas reppeket, hányingerţ hozták rám, meg ilyen zenével az utcára sem merek ki menni. :D az r.t.m az jobb mert sok helyen hallottam már. pl parkolóba is szólt egy autóban. meg sok más helyen. Míg bustát körbe álják a rajongók, sokan mást pedig nem. :)

2014. máj. 31. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:

amúgy szerintem az összes rapper egy nyálas $zar ezekhez képest :D

https://www.youtube.com/watch?v=K6_zsJ8KPP0

2014. máj. 31. 22:24
 17/18 anonim válasza:
A raphez való hitelessége, olyan mint amikor egy rekedt zongora leszánkázik a lépcsőn.Bár mondjuk azt sziv esen elhallgatnám mint mr.buktát
2014. jún. 14. 22:30
 18/18 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nagyon jó rapper, média nélkül is nagy hírnévre tett szert. Sokan csak egy trágárkodással keménykedő rappert látnak benne, mert pl meghallgatták vmelyik beef-ét, és ennyi jött le nekik belőle. Akik utálják Bustát, valószínűleg nem is hallottak pl olyan Busta-számokról, mint az Édesanyám, a Meghalni jöttem, a Híradó, a Fedezék, és még sorolhatnám...lényeg, hogy van ott bőven mondanivaló, csak tudni kéne értelmezni is a szövegeket, és ez sokaknak nem megy.

22/F

2014. jún. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!