Mi a véleményed Mr. Bustáról?
"vajon ti miféle zenét tudtok hallgatni?"
Hát ha neked Mr Busta az etalon, akkor életedbe nem hallottál normális zenét...
H¨šlyes¨Śg mindig azt hallgatni akinek nagyobb a n¨Śzetts¨Śge. 07n nem csak bust¨˘t hallgatom,
hanem akik benne vannak az R.t.m be. :)
S01t a 2 Arc is nagy kedvenc. :) Am. volt hogy hallgattam ilyen laza reppeket mint pl. fluor tomi meg az ilyen ny¨˘las reppeket, h¨˘nyinger00 hozt¨˘k r¨˘m, meg ilyen zen¨Śvel az utc¨˘ra sem merek ki menni. :D az r.t.m az jobb mert sok helyen hallottam m¨˘r. pl parkol¨Žba is sz¨Žlt egy aut¨Žban. meg sok m¨˘s helyen. M¨Şg bust¨˘t k02rbe ¨˘lj¨˘k a rajong¨Žk, sokan m¨˘st pedig nem. :)
Hülyeség mindig azt hallgatni akinek nagyobb a nézettsége. Én nem csak bustát hallgatom,
hanem akik benne vannak az R.t.m be. :)
Sõt a 2 Arc is nagy kedvenc. :) Am. volt hogy hallgattam ilyen laza reppeket mint pl. fluor tomi meg az ilyen nyálas reppeket, hányingerţ hozták rám, meg ilyen zenével az utcára sem merek ki menni. :D az r.t.m az jobb mert sok helyen hallottam már. pl parkolóba is szólt egy autóban. meg sok más helyen. Míg bustát körbe álják a rajongók, sokan mást pedig nem. :)
amúgy szerintem az összes rapper egy nyálas $zar ezekhez képest :D
Szerintem nagyon jó rapper, média nélkül is nagy hírnévre tett szert. Sokan csak egy trágárkodással keménykedő rappert látnak benne, mert pl meghallgatták vmelyik beef-ét, és ennyi jött le nekik belőle. Akik utálják Bustát, valószínűleg nem is hallottak pl olyan Busta-számokról, mint az Édesanyám, a Meghalni jöttem, a Híradó, a Fedezék, és még sorolhatnám...lényeg, hogy van ott bőven mondanivaló, csak tudni kéne értelmezni is a szövegeket, és ez sokaknak nem megy.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!