Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van a Tankcsapdának valami...

Van a Tankcsapdának valami karácsonyi dala? Gyorsan légyszi (:

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
hát csak te vagy értetlen. az első válaszoló egyértelműen elmondta hogy nincs, de te még azt is félreértetted. gj.
2010. aug. 10. 00:52
 12/13 A kérdező kommentje:

jajj drága, olyan rendes vagy, hogy fél év után te is tudsz válaszolgatni. kár hogy elmúlt karácsony. amúgy meg itt, a gyakorin világosan le van írva, hogy vagy adsz olyan választ, aminek van értelme, például: nem, nincs ilyen szám, hiába is keresed..; vagy elmész a fr*ncba a hülye válaszaiddal, amikkel nem megyek semmire. Várj, meg is keresem a kedvedért, csak mert olyan kis kedves vagy. (:

# Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!

# Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!

# Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

tesséék csak. ;)

gyomrom kifordul az ilyen emberektől. és felfogtam, hogy nincs nekik ilyen számuk, te meg felfoghatnád, hogy egy értelmes ember nem beszél ilyen hangnembe a másikkal. -.-

2010. aug. 11. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
mikor offoltam? mikor kezdtem más témába? mikor kezdtem vitát? ezt most minek másoltad ide be? ki nem adott egyértelmű választ?
2010. aug. 16. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!