Van a Tankcsapdának valami karácsonyi dala? Gyorsan légyszi (:
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 17:14
1/13 anonim válasza:
Szerinted a Tankcsapda majd mennyből az angyalt meg kiskarácsonyt énekel?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem..saját számra gondoltam...mert el tudtad volna képzelni a we wish you a merry xmas-t metál formában? pedig van...=/
2009. dec. 24. 19:34
3/13 anonim válasza:
miért emelted ki a kérdést? Mit nem lehet azon megérteni, hogy nincs karácsonyi száma?
4/13 A kérdező kommentje:
nemtom, ez a válasz mióta "válasz"...nem a véleményedre voltam kíváncsi, hanem a kérdésre szerettem volna választ kapni..úgy látszik, ezt nem tőled fogom...kiakadok az ilyan embereknek..ha nem tudod a választ akkor fogd be a pici szádat.. -.-
2009. dec. 27. 10:46
5/13 anonim válasza:
Első vagyok.
Én pl. tudom a választ, csak azt hittem hogy annyiból te is felfogod, hogy ők nem énekelnek ilyet.
6/13 anonim válasza:
énmeg a második vagyok, és most mondok egy érthető választ
NEM, NINCS A TANKCSAPDÁNAK KARÁCSONYI SZÁMA!!!!!!!!!!
így már érted kedves?^^
majd ha lesz karácsonyi száma, szólok, okés?:D
7/13 A kérdező kommentje:
Mért nem mindegy neked az, hogy kiemelem, vagy nem? Zavar? Mert ha igen, csak szólj, és legközelebb jobban megfontolom..jajj Istenem, mit kell most gúnyolódni?? Olyan arcátlan emberek élnek...mért nem lehet kerek perec azt mondani, hogy nem, nincs ilyen dal ?! Drágaságom...köszönöm, hogy felajánlod itt a nagylelkűséged, és szólsz legközelebb...lekötelezel... -.-" Ne nézzük már madárnak egymást.
2009. dec. 31. 00:36
8/13 anonim válasza:
Én pl. az ilyen embert alapból madárnak nézem, aki azt hiszi, hogy a Tankcsapda karácsonyi számokat énekel, és egy burkolt választ nem tud megérteni.
9/13 anonim válasza:
végülis, a "kisérlet száma"-ban énekli hogy "egy van aki a kereszten végezte, de rajta kívül nincs több kivétel".. akkor ez szerintem egy húsvéti szám lehet:D
10/13 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi (:
2009. dec. 31. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!