Millenium pergődob néha leereszt. Mi lehet az oka?
Jól ismerem a helyzetet, 4 éve van meg a Millenium dobom, vadi újonnan kaptam egy teljes szettet karácsonyra annak idején, és hát megmondom őszintén, átmentem vele 1-2 dolgon... Ami a pergőt illeti, a felső bőr is, meg az alsó bőr is be fog szakadni, nekem kevesebb, mint 1 évet bírt ki az ütőbőr, nagyon rosszak a gyári bőrök, még a kelleténél is vékonyabbak. A kávák is sz@rrá fognak menni, a csavarok helyén be lesz horpadva mindenhol. A sodrony is egy idő urán automatikusan szét fog menni. Ha meg akarod tartani a Millenium pergődet, akkor a következőket javaslom lecserélni:
-alsó, illetve felső bőr (én Remo bőröket ajánlok)
-kávák
-sodrony.
Én is egy ideig megtartottam, amíg még csak a bőrökkel volt baj. De amikor már a sodrony, meg a kávák is szétmentek, és még az oldala is besüllyedt a sodrony feszesebbre tevése végett, rögtön besokalltam, és vettem egy Tama Royalstar Japán gyártmányú fémpergőt, és meg kell mondjam, nem bántam meg... Én annak idején egy teljes szettet kaptam gyári cinekkel, állványokkal, mindennel együtt, és az egész szettből csak a shell szett (3 tam + lábdob) maradt meg. A cinek 2 nap után behorpadtak/berepedtek, a bőrök mindenhol beszakadtak, az állványok eltörtek, a lábgépnek az ütőfeje teljesen szétment, a szék nyikorog. Ha egy épkézláb dobot akarsz ebből csinálni, akkor a lábdobra, meg a tamokra vegyél jó bőröket (javaslatom szerint Remo-t), cseréld le az állványokat, vegyél rendes pergőt, és lábgépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!