Igaz, hogy Katy Perry-től a Dark horse c. zene sátánista dal?
Figyelt kérdés
Mert, hallottam ilyesmit és utána akartam nézni, csak éppenséggel nem találtam semmi ilyen adatot.2014. ápr. 27. 16:21
1/11 anonim válasza:
Hali! Hát nem hinném. Katy Perry mindig kitalál valami érdekességet , szerintem ez is arra utalhat :)
Ha belegondolsz egyik klippjében sem volt sok értelem :)
3/11 anonim válasza:
Mert ha az? Többet nem fogod hallgatni? XD
4/11 A kérdező kommentje:
nem, attol meg tetszeni fog, csak most akkor nem tudtam, hogy igaz-e vagy sem.. de meg mindig hallgatom, sot most is az megy :D
2014. ápr. 30. 19:05
6/11 anonim válasza:
nem, csak tele van rejtett illuminátus-jelképekkel
7/11 A kérdező kommentje:
jaaa :)) hat ez a valasz tenyleg sokat segitett megerteni ezt a kerdest :) koszi szepen, megy a zold kez
2014. máj. 22. 22:25
8/11 anonim válasza:
Van bármiféle fogalmad arról, hogy mi a sátánizmus? Egy egészen kevéske?
9/11 anonim válasza:
Tele van illuminátus-jelképekkel????
Jajjj, szóval ha valaki már egyiptomi stílusban csinál valamit vagy tetszik neki, az már illuminátus XD
Ezt jó tudni!
A Cleopatra c.filmet is Sátánisták csinálták??? :DDD
Nem kell mindenbe mindent belemagyarázni!
10/11 A kérdező kommentje:
igen, olvasgattam egyszer utana, szoval tudom mi a lenyege..
2014. máj. 24. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!