Ez jó gitár csomag? Többi lent!
Sokan úgy fogják lehordani a Harley Bentont, hogy valószínüleg soha sem próbálták az adott gitárt vagy erősítőt. Vannak nagyon jó termékeik is, és kevésbé jók is.
A gitár OK minőség, de az erősítőt hanyagold. Azért rakják Bundle-be, mert amúgy senki sem venné meg. Inkább vedd meg a gitárt, és nézelődj használt erősítők között. Vagy vegyél újat magyarországon, de PRÓBÁLD KI előtte.
(A gitárt is jobb kipróbálni, de ha nem találsz árban megfelelő bal kezest akkor marad ez.)
Ha nem tetszik a gitár, 30 napig visszaadják a pénzt a Thomann-nél! Nincs mit vesztened.
Azt is megfontolhatnád akár, hogy nem veszel erősítőt és így kicsit jobb gitárt tudsz venni. Én kezdőnek, aki most veszi meg az első hangszerét egyenesen megtiltanám, hogy erősítőt, effektet vagy pedált vegyen :) Naturba csak a gitárral gyakorolva a leghasznosabb az elején még. Torzítva meg effektezve nehezebben lehet a hibákat, egyenlőtlenségeket kihallani és ez nem jó, főleg ha az illető közben azt hiszi, hogy jó az amit csinál.
Volt a kezemben már Harley Benton, bár nem ez a típus, de ugyan ez az alsó árkategória. Én biztos nem vennék vagy javasolnék senkinek ilyet. Hasonló árban lehet venni mást is mint pl Cort, vagy Squier. 60-70 ezerért már vannak balkezesek ezekből is. Erősítőt meg lehet venni hozzá később. Gyűjtögetsz aztán addigra már jobban is fog menni a gitározás és tapasztalatod is lesz.
Vagy a gépen szimulálsz erősítőt. Otthonra nincs is jobb ebben az árban.
Nézz utána:
Amplube 3 (ingyenes)
Guitar Rig (legjobb)
Igen az eszembe sem jutott, hogy gépen is meglehet oldani ingyen, hogy "erősítőt" használj. Persze nem lesz olyan minősége mint egy igazinak, de cserébe ingyen van és sok effektet meg csöves erősítőt tudsz használni.
Itt leírtam, olyan kell üzembe helyezni az Amplitube-ot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__5608417-eros..
Amúgy meg a guitar rig és az amplitube is fizetős és nem ingyenes! Max valami demo verzió lehet ingyenes.
Viszont torrentről mindkettő teljes verzióját letudod tölteni ingyen.
A Amplitube pedig szerintem lényegesen jobb mint a GRig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!