Van itt valaki Drake rajongó?
Figyelt kérdés
Sajnos tudomásom szerint, nagyon kevesen vagyunk Magyarországon. Nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki annyira szereti, mint én.2014. ápr. 25. 11:58
2/9 A kérdező kommentje:
Még régebben Lil Wayne fedezte fel, és nagyon sok ismert száma van, csak sokan nem tudják, hogy ő az. Rapper, R&B énekes.
2014. ápr. 25. 15:38
3/9 anonim válasza:
áhh, ha lilvéjnhez köze van az nem lehet jó.
4/9 A kérdező kommentje:
Na, mert te miket szeretsz?
2014. ápr. 26. 10:03
5/9 anonim válasza:
Ha most rapet kérdezel, akkor: Ice Cube, Dope D.O.D., Onyx, N.W.A, Dr. Dre, meg Snoop régi számai.
Ezt a Drake-t még nem hallottam, linkelj valami jót tőle :D
De lilvéjn az egy kalap xar.. Ő nem raper, egy elbaxott yoloswagnigga keverék :D
6/9 A kérdező kommentje:
Ok, Lil Wayne-t én se szeretem, csak ő fedezte fel.
http://www.youtube.com/watch?v=RubBzkZzpUA (Talán mostanában ez az egyik legismertebb Mo.-on)
http://www.youtube.com/watch?v=yXaE575h-zA (Ez is nagyon jó)
De tényleg nagyon sok van: Írd be youtube-on: headlines, over, trophies, we made it
Kíváncsi vagyok a véleményedre! :)
2014. ápr. 26. 20:28
7/9 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem nem jött be.. Nem tetszett a szöveg, sem a stílus, de még a klip sem..
8/9 A kérdező kommentje:
Ok, nem szerethet mindenki egyet. Köszönöm az őszinte választ. :)
2014. máj. 3. 11:58
9/9 anonim válasza:
Én hatalmas Drake rajongó vagyok. Hogy miért? Mert van mondanivalója EGY-KÉT zenéjének. pl.: days in the east vagy legyen szó akár a from time-ról. Ezekben az exeiről beszél, hogy visszaszeretne menni kisgyerek korába mikor minden más volt és nyugalmat keres. Elege van a r*bancokból akik kihasználták őt és még a drogról is beszél, hogy a gyerekek új "Dizájner" drogokat próbálnak ki amik szétcseszik őket. Egy két zenéjében viszont nem képes mást hajtogatni csak a Nigganigga az tényleg értelmetlen. De az alapok a zene alatt, az a melankólikus nyugodt és csodálatos hangzás amit csinál az viszont fantasztikus. Szívesen beszélgetek Veled Drakeről, szinte mindent tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!