Én vagyok az egyetlen aki rühelli és gyűlöli pharrell williams happy című számot?
Figyelt kérdés
én szerintem csak ilyen lagymatag és ilyen platty? Kitudok rohanni a vilábgól ha meghallom. és körülöttem meg mindenki imádja és nem tudom elmondani h miért is olyan tré amilyen .Más is igy van vele?2014. ápr. 23. 21:08
2/9 anonim válasza:
elején jópofa volt,de már rühellem ezt a műjókedvet
5/9 A kérdező kommentje:
jajj de jóó :D azt hittem csak én vagyok ilyen... nálam kibassza a stilusbiztositékot :D
2014. ápr. 25. 19:49
6/9 anonim válasza:
:/ Az evolúció is utálja ezt a számot...
7/9 anonim válasza:
Utálom! Tegnap kijöttem egy boltból, mert ezt kezdték játszani. Lekapcsolom a rádiót, ha meghallom és félve kapcsolom be, hogy hátha megint ez szól, ma már 122x.
Le kéne lőni, aki ilyen fostalicska számokat megír, kiad vagy egyáltalán eszébe jut.
8/9 anonim válasza:
Dejoo akkor nem csak én utálom.Komolyan mondom én nem "happy" leszek ettől a számtól hanem inkább depressziós...Ráadásul a barátaim is mind imádják,és én ezt nem értem!!!Hogy lehet ezt szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!