Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok (? )

Gitárosok (? )

Figyelt kérdés

Egy Epiphone Las Paul Spec. 2-es gitárom van, gyári húrozással. Milyen húrokat kellene rá vennem hogy az alábbi számokat eltudjam rajta játszani. (Próbálkozzak)

In Flames, Slipknot, Ill Nino, Soilwork, stb...

Illetve ez lenne a kérdésem , hogy a húr az mennyire befolyásolja a hangzást?

2014. ápr. 23. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A drop itt eresztett vagy leengedett jelentést takar. És használják dropként és droppedként is. A drop d azt jelenti, hogy a standard hangolásnál megszokotthoz képest a legmélyebb húr 1 hanggal mélyebb. A dropB-ben pedig az összes úr még a dropD-ez képest is lejjebb van másfél hanggal. A húrszettek vastagságánál a számok a legvékonyabb húr vastagságát jelzik század inchben. A 9-es készlet legvékonyabb húrja pl 0.009 inch.
2014. ápr. 24. 20:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Igymár tiszta, ty :F
2014. ápr. 24. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:

8as, takony vagy. Minden hangszeres kérdésnél látom a h ülye válaszaidat. Jó lenne ha erőltetnél magadra némi kultúrát, mintha ember nevelt volna. Kis suttyó. Tudok zenekart, amelyik metálra réz bevonatot használt...történetesen mert én építettem a hangszeres cuccaikat.

Hozzá nemértők meg ne írogassanak már mindenhova. Unatkozzál másik topikban!

2014. ápr. 24. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:

"Tudok zenekart, amelyik metálra réz bevonatot használt...történetesen mert én építettem a hangszeres cuccaikat."

Hujjuj, akkor az különösen igényes zenekar lehet, így már értem is a réz húrokat! :D

2014. ápr. 24. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:

# 6/14

Jó, hogy ugyanezt írtam le egy válasszal feljebb de mindegy...

A SZINTE SEMENNYIRE NEM BEFOLYÁSOLJA A HANGZÁS alatt pontosan ezt értettem

https://www.youtube.com/watch?v=pG7NMmI8G0U

orbitális nagy különbség nem hallatszik mintha egy pickupot cseréltél volna..

2014. ápr. 25. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
De egyébként most tényleg ki a fa$zom használna tegyük fel egy floydos gitárhoz bronz húrokat ? xD
2014. ápr. 25. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki szetmreti a csilingelve kerek telt mélyeket...
2014. ápr. 25. 21:27
 18/18 A kérdező kommentje:

Végül Ernie Ball mellett döntöttem.

Regular Slinky 10-es méret.

Nagyon pöpecül szól ;)

Ég és föld a külömbség.

2014. ápr. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!