Ágoston Noémi kérdése:
Van olyan itt, vagy akár aki ismer olyat, aki a j-popot jobban szereti, mint a k-popot?
Figyelt kérdés
Mert én ilyen vagyok, de úgy veszem észre, egyedül :P Vagy esetleg ismertek olyan oldalt, ami j-poppal foglalkozik, és magyar?2014. ápr. 17. 14:47
2/7 anonim válasza:
Alig ismerek nehany kpop dalt, mert nekem annyira nem jonnek be, es miutan ket eve mindenki atpartolt Japanrol koreara, es most a japanokat fikazza, valahogy gusztusom sincs a masik orszaghoz. Regen ismerkedtem a jpoppal, hogy tobb mindenkit ismerjek, de vegul a KAT-TUN es Akanishi Jin maradt a kedvenc, szinte csak oket hallgatom :)
3/7 A kérdező kommentje:
fuu de jó, és van kedvetek ismerkedni? :D mert ez most nagyon sokat jelentett :)
2014. ápr. 18. 11:16
4/7 anju válasza:
Persze hogy. Szívem, lelkem kitárom s szeressük egymást.
7/7 deniblender válasza:
Én K-pop rajongó vagyok, csak azt nem értem hogy eddig nem találtál senkit hiszen a Gportálon, Hotdogon több blog van, a facéról még nem is beszélve. Én csak beütöttem a keresőbe hogy "anime japán, j-rock jpop" és rengeteg magyar oldal jött ki. Japánról csak annyit hogy van egy kedvenc táncosom "Miume みうめ" és a NICINICO csatornáját szoktam látogatni. https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_10950..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!