Melyik hazai zenekart, együttest szeretnéd látni, hallani,2010 legnagyobb budapesti rockfesztiválján?
Ha van igazán nagy kedvenced, és komolyan szeretnéd ott tudni őket, írd meg a javaslatodat a
rockfesztival@humanmusic.hu-ra is!
Köszi a válaszokat! Szeretitek őket annyira, hogy dobjatok az érdekükben egy emailt a rockfesztival@humanmusic.hu -ra?
Én megtettem.
Ja! Én küldtem email-t, mert már máshol is olvastam, hogy lehet javaslatokat tenni, aztán ki tudja? Hátha tényleg számít?
Az én jelöltjeim a Drappsapka, az Aethernum, és nagy színpadra a Géniusz!!!
Jó bulizást jövőre! Remélem találkozunk!
Senkitöbbet...? Így nem lesz nagy fesztivál! Ennyire érdektelenek lennénk?
Tudom, már többen kérdezték "Melyik a kedvenc zenekarod?", de itt és most tenni is lehetne értük valamit!
Nos, én részemről meg is teszem!
Nincs Sláger Rádió, de van helyette NEO.
Segítsünk nekik, hogy jó magyar zenéket játszanak!
A NEOFM szavazást hirdetett a hallgatók kedvenc dalaival kapcsolatban.
A rádió várja e-mailben a szavazataitokat az általatok szeretett számokról.
Szóval, ha a Géniuszt vagy Propellert vagy bármi mást szeretnétek hallani a NEO-ban, küldjetek mailt erre a címre: kivansag@neofm.hu
A nagy hagyománnyal rendelkező sitkei rockfesztivál fellépőire is lehet még szavazni 01.15-ig, itt:
"egyéb" rovatba írhatjátok a saját favoritot.
Ha javasolhatom, legyen a Géniusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!