Melyek azok a zongoradarabok, amiket általában meg szoktak tanulni a zeneiskolába járók? (pl. : Für Elise)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 09:27
1/4 anonim válasza:
Hát én pl nagyon szeretem a Yiruma-River flows in you-t!
Érdemes megtanulni nagyon szép darab!
2/4 Varga Zsófia Dóra válasza:
Bartók Gyermekeknek című köteteiből mindenképp tanulnak, meg általában Bach 18 kis prelúdiumot. A többi attól függ, hogy milyen kottái vannak a tanárnak. :)
3/4 anonim válasza:
Kodály-Bartók: Kis kezek, nagy mesterek
Bartók: Román táncok
Ezeket, és más ilyen egyszerű darabokat tanulnak, meg persze az ujjgyakorlatokat, ami az én időmben pl. a Czerny-Chován előgyakorlatok voltak. És az állandó skálázást is természetesen.
A Für Elise meg a Törökinduló egy kicsit később jön, a Vidám földműves, a Vidám kőműves, a Csermely stb. után...
4/4 anonim válasza:
Szamárinduló :-D
Krieger: Menüett
Bach darabokat, jó sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!