Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tanulhatom meg a...

Honnan tanulhatom meg a Beethoventől a Für Elise cimű zongora darabot?

Figyelt kérdés
Meg szeretném tanulni a Für Elise cimű zongora darabot,de nem tudok kottát olvasni. Jártam zene suliba zongorára olyan 1 évig de nem tanultunk meg kottát olvasni hanem oda irtuk melyik melyik ujjat hova kell tenni. És kész. Ennyit tanultunk. Rendesen eljátszottuk a darabokat amit kellet. Tehhát ez a gond. Van valami olyan olad ahol csak modjuk a C1 kell lenyomni vagy ilyesmi oldal? előre köszi
2011. dec. 3. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
hát akkor talán tanulj meg kottát olvasni? nem olyan bonyolult ez, ha zongorán akarsz kezdeni valamit, muszáj lesz hozzá, ígyis elég gáz lehetett a tanár, hogy így tanított:D
2011. dec. 3. 14:05
 2/9 anonim válasza:
Pontosan, kottaolvasás nélkül felejtős bármilyen hangszer... Milyen zeneiskola lehet az, ahol nincs kottaolvasás, csak az ujjazást tanítják?
2011. dec. 3. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
na hát azért tudom hogy hol van a C1 meg ezek de néha úgy össze keverem, hogy elöről kell kezdenem mindent....tehát ez is a gond,
2011. dec. 3. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
igen, ezt pedig úgy szokták kiküszöbölni, hogy gyakorolnak az emberek :D
2011. dec. 3. 16:59
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi..nagyon sokat segitettél..örök hálám üldözni fog
2011. dec. 3. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
menj el tanárhoz, ő majd segít
2011. dec. 3. 18:12
 7/9 A kérdező kommentje:
inkább otthon tanulnék meg, minek ahhoz tanárhoz menni? azért fizessek megint h ne tanitson meg semmire
2011. dec. 3. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
menj el IGAZI tanárhoz. most hogy akarsz megtanulni, ha kottát sem tudsz olvasni? Igazából nem az a gond, interneten is megtanulhatod a kottaolvasást, de talán akkor nem a Für Elise-el kéne kezdeni, hanem népdalokkal, meg egyszerű gyakorlatokkal, ahogy ez szokás. És ha nem is akarsz megtanulni kottát olvasni, csak ilyen hülye leírásból megtanulni, akkor szerintem felejtős az egész :D
2011. dec. 3. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy a Für Elise bár nem nehéz darab de nem azzal kezdeném zongorista karrieremet. A házat se úgy építjük fel, hogy négyen tartják a tetőt és közben aláfalazunk, mert háznak fog kinézni, csak éppen az első szél elviszi. Zongorához is nagyon fontosak a stabil alapok.
2011. dec. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!