Pianino vs elektromos zongora?
Figyelt kérdés
Ki mit tud valamelyik mellett vagy ellen felhozni? Árakat esetleg tudtokmondani hogy mennyibe kerül egy normálisabb darab?2011. nov. 26. 22:24
1/2 anonim válasza:
Nem szeretem a digitális "zongorautánzatokat". A billentésük, hangszínük engem zavar. Általában csak csúszkálok rajtuk, mert vagy túl "száraz" vagy egy pici tenyérizzadságtól teljes pontatlanságot okoz. A pedállal sem vagyok megelégedve, ha nem eléggé nyomom le semmit sem ér ( akusztikus hangszeren, meg azért tudsz játszani vele). Szummázva: a pianínók szerintem jobbak.
2/2 anonim válasza:
előző voltam: azért hozzáteszem az ártól is sok minden függ...mert az elektromos túlszárnyalhatja a pianínót, de nem éppen elérhető áron...persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!