Modellezős kombó vs multieffekt?
Sokszor olvastam már itt hogy szidják a multieffekteket mint az állat de a modellezős kombókról valahogy mégse hallok sok rosszat,
erre azt mondják hogy attól függ melyik típus.
De nem értem mert multieffektekben is beépített erősítőmodellek lehetnek ugyanúgy a modellezős kombóban.
Konkrétan most kineztem egy Fender Mustang 3 modellezős kombót melyet használtan vennék. Oka hogy kéne egy nagyobb erősítő próbára, koncertre ez az oka hogy kineztem ezt a 100 wattos kombót. Nézem hogy sok a beépített effekt meg le is lehet rá tölteni preseteket.
Na az érdekelne hogy ezzel jobban járok e mintha valamivel többért vagy ugyanennyiért veszek egy nagy erősítőt meg egy multieffektet?
egy értelmes multieffekt kerül annyiba mint egy modellezős kombó szal ez nem szempont...
a fender mustang 3-ról nem tuk sokat így nem is mondok semmit róla inkább , én nekem a line6 spiderek eléggé bejöttek de csak a 3-as szériától azokat tum ajánlani ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!