Üdv! Ha egy gitár hangládára kötök egy gitárt (be van még kötve egy multieffekt), akkor az olyan, mint ha a gitárkombót kötnék be, csak azon nem állítgatnám az effekteket?
Figyelt kérdés
tehát pl. a hangláda: [link]
a kombó: [link]
Nekem nem ilyen van, csak hasonló. A válaszokat előre is köszönöm!
2014. márc. 15. 11:48
1/6 anonim válasza:
Akkor az pont olyan lesz, mintha semmit nem kötnél be, ugyanis egy pisszenésnyi hangja sem lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Étem. Szóval hangládát hogyan tudom működtetni? Gitárerősítő fej, vagy mi kell hozzá?
2014. márc. 15. 12:21
3/6 A kérdező kommentje:
Értem*
2014. márc. 15. 12:21
4/6 anonim válasza:
a hangláda tulajdonképpen csak egy hangszóró kell egy szerkezet ami a hangjelet a megfelelő jelszintre felerősíti ami a gitárból jön, ezesetben igen egy gitárerősítő fejre szükség van... de az erősítő teljesítménye ne haladja meg a hangládájét mert akkor elsűlhet a p*csába...
5/6 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a válaszokat!
2014. márc. 19. 18:11
6/6 anonim válasza:
A multidat viszont jól rövidre zárná a 4-8 Ohmos terhelés, azt dobna egy dicsérő füstöt neked.
Kell közzé egy előerősítő, amiben van egy bemeneti szintemelő, egy hangszín és szintemelő, illetve egy kimeneti illesztő fokozat, majd ezen felül még egy végfok, ami szintén tartalmaz általában egy meghajtó fokozatot, biztos, ami biztos.
Lásd: Laney supergroup 100mk1
vagy marshall 1959 plexi. és a többi jó erősítőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!