Tudnátok nekem jó minőségű, lehetőleg nem kínai vacak, de megfizethető árú fémhúros akusztikus gitárt ajánlani?
Ma voltam hangszerboltban, ahol érdeklődtem egy Fender CD 60-as gitár iránt, ugyanis azt néztem ki magamnak. Azt az információt tudtam meg, hogy ezeknek a gitároknak szinte semmi közük nincs a Fenderekhez, kínai vacak, olcsó hangszerek, nem éri meg megvenni őket. Igaz ez?
Ezért szeretném, ha valaki mondana nekem olyan fémhúros akusztikus gitárt, ami nem ilyen nagyüzemben, kinában gyártott sz*r, és megfizethető áron van. (100 e alatt, vagy körül).
A válaszokat előre is köszönöm!
Igen azt eltaláltad hogy nem nagyon értek a gitárokhoz... sôt...
Ez pedig azért van mert dobolok... méghozzá egy metal, punk eggyüttesben
"Te különben gitározol??"
Igen, gitározom, 13 éve.
"Ha ennyire okos vagy?"
Ez mondjuk független attól, hogy gitározom. :)
"Illetve miért nem kapnak?"
Mert az a gitáros réteg, aki tényleg ingyen kap gitárt, az csak a sztárgitárosok legcsúcsa, a gitárosok 1 milliomod része kb.
"Igen azt eltaláltad hogy nem nagyon értek a gitárokhoz... sôt...
Ez pedig azért van mert dobolok... méghozzá egy metal, punk eggyüttesben"
A dobos a zenész legjobb barátja... :)
"A dobos a zenész legjobb barátja".
Bocs, de ezt még nem hallottam és nem is értem. :):(
Ha rocker vagy akkor ezt ismered Trivium-Ember to inferno
Ingyen kapnak/kaptak:
Kirk Hammet
James Hatfield (néha magának rajzol rá mintát)
Dimbag Darell
Paul Stanlye
Szekeres Tamás
Zakk Wild
... és még sok HÍRES gitáros akik NAGYON tudnak
De az tök jó hogy írsz egy csomó mindent a gitárokról, hogy mitkéne hogykéne (persze már ott észrevettük hogy obitális baromságokat írsz)
Erre a végén Te magad közlöd velünk hogy hát igen.. nem értesz a gitárokhoz, mert dobos vagy.. ?!?!?!?!??? :D
Hát akkor eddig mi a lókukinak írogattál ide hatalmas baromságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!