Csak én vagyok ezzel így?
Figyelt kérdés
Régebben ugye volt egy xy nevű kedvenc énekesem,állandóan azt hallgattam,de rengeteg ideig nem csinált zenéket úgyhogy meguntam...Egyszerűen annyira hiányzott az hogy valakit "majmoljak" hogy azthittem megőrülök.Most kb. 2-3 hónapja szerettem meg a progressive house-t meg hasonlókat,X és y lett a kedvenc Dj-m,közülük egyiket majmolom igazán,a másik is kedvencem természetesen,de egyiket jobban majmolom,nyomon követem meg iylenek...na mindegy szóval ost van kiket majmoljak,rájöttem hogy én ezzel akarok foglalkozni,még ha a gatyám megy rá akkor is,még ha teveszart kell szednem az állatkertben,szintén.Mindent megteszek hogy én is olyan sikeres lehessek,még azt is a fejembe vettem hogy többé-kevésbé még hollandul is megtanulok.Lehetséges hogy annyira nem volt olyan téma,amivel alaposabban is foglalkozhattam volna,most jött egy és megszéllottja lettem?Persze mindigis szerettem a zenét,de most valami hihetetlenül jól jött ez az újítás és azóta fel vagyok dobva,frissülve.2014. ápr. 2. 01:23
11/15 A kérdező kommentje:
Nem adom fel,szia!:))
2014. ápr. 6. 21:22
12/15 anonim válasza:
Ne is add! Sőt segíts nekem is, mert Én is szeretnék dj-skedni. Én csak itthon hobbiszinten szeretném megszerkeszteni azokat a dolgokat, amik a fejemben vannak.
Én a breakbeatet kedvelem, de valószínűleg a dj-skedést inkább minimallal kezdeném, mert az egyszerűbbnek tűnik, mint a tört ritmus.
Itt egy mix, amiben van egy rész, ami különösen tetszik.
1:30-nál kezdődik kb és főleg 1:31 környékén tetszik mikor bejön az az effekt. Ha valahogy ezt meg tudnád szerkeszteni, vagy le tudnád menteni nekem, akkor az szuppi lenn. :)
13/15 anonim válasza:
Eh, a link lemaradt.
1:30:49-nél jön be az effekt, ami nagyon tetszik. Nagyon-nagyon. Főleg ezzel az alappal. HMmm!
14/15 A kérdező kommentje:
Oké,megpróbálom megcsinálni!:)Bár most próbálkozok találni egy zeneszerkesztő programot,ami ingyenes és jó...Maxic music maker meg a Virtual Dj van meg,de azzal nem mentem sokra,bár egy remixet lehet,öszze tudnák vele dobni.Fl studio elvileg nagyon jó és azzal dolgoznak a nagyobbak is csak az sokba kerül,torrentről kell megszereznem,próbaverzión meg nem tudom lementeni és abban nincs semmi extra...Na dehát próba cseresznye:D Ha lesz időm,nekiállok:D
2014. máj. 16. 15:39
15/15 A kérdező kommentje:
Jaaaaaa,bocsi XD azt a részt szedjem ki neked?Vagy akarsz egy átdolgozást?:D
2014. máj. 16. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!